Hölgyek, nem elfelejteni - Pénteken itt a 2017-es Melltartó Nélküli Nap!!!

2017. 10. 10., kedd, 14:16

Hölgyek, nem elfelejteni - Pénteken itt a 2017-es Melltartó Nélküli Nap!!!

Hölgyek, Figyelem! Október 13-án pénteken itt a 2017-es No Bra Day, azaz a Melltartó Nélküli nap!

Nem győzzük hangsúlyozni minden évben ennek a napnak a jelentőségét, hiszen arra hivatott, hogy felhívja a figyelmet a mellrákszűrésre, a mellrák tüneteinek felismerésére és a rendszeres önellenőrzésre a mellrák elleni küzdelem során.

Mi férfiak is imádjuk ezt a napot!

A melltartó viselésének egészségügyi kockázatai mellett persze egyéb praktikus érveket is felsorakoztatnak a szervezők, mint például hogy így sokkal szabadabban érezhetitek magatokat, és egyben beinthettek a begyöpösödött társadalmi normáknak.

 

Egy nap gátlások nélkül

Lényeg a lényeg: egy napra szabaduljatok meg ezektől a kényelmetlen ruhadaraboktól, vetkőzzétek le egy napra a gátlásaitokat, és mutassátok meg, mivel vagytok megáldva! Legyetek büszkék, és legyetek szabadok!

A közösségi médiában a #nobraday hashtag használatával bátoríthatjátok egymást, hogy 24 órán keresztül valóban ne viseljetek melltartót. Találunk is szép számmal ezekkel a címkékkel ellátott képeket:

 

 

 

 

Tehát Hölgyeim, pénteken a melltartót ki lehet hagyni a repertoárból, és a fehér felső viselete nem csak elfogadható, de egyenesen ajánlott!!! 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: