2017. 10. 02., hétfő, 12:55

FELHÍVÁS! Halálos gázolás szemtanúit keresi a kaposvári rendőrség

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy autós gázolással kapcsolatban. Halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást.

 

Zebrán gázolta el a gyalogost

Kaposváron, a 48-as Ifjúság útján a Honvéd utca irányából a Petőfi utca irányába, a belső forgalmi sávban közlekedett szeptember 4-én 20 óra 5 perckor egy Alfa Romeo típusú személygépkocsi. A jármű vezetője a 48-as Ifjúság útja és Petőfi utca kereszteződésében, a kijelölt gyalogátkelőhelyen elütötte a neki balról érkező gyalogost, aki a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

 

Itt jelentkezz ha tudsz valamit:

Kérjük mindazok jelentkezését, akik balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, különösen annak a szőke hajú hölgynek, aki a balesetet követően a sérült személy közelében tartózkodott. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Kaposvár, Szent Imre u. 12.) vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: