Óriásit trollkodott a Telekom – Ezt tényleg nem gondolhatták komolyan

2017. 09. 29., Péntek, 08:45

Óriásit trollkodott a Telekom – Ezt tényleg nem gondolhatták komolyan

Hetek óta lázban tartja felhasználóit a Magyar Telekom, hiszen jócskán feltüzelte internetes kampányai során a felhasználókat mondván, hogy olyan ötlettel állnak elő csütörtök délután, mint még soha senki!

A promócióival sose volt gond a Telekomnál, azonban a legújabb húzásuk néhány netezőnél igencsak kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy hetekkel ezelőtt meglebegtette a telekommunikációs vállalat, hogy valami igazán nagyra, újszerűre készül, amiről majd szeptember 28-án délután rántja le a leplet.

A találgatások megkezdődtek, sokan tényleg valami nagy dolgot vártak, volt itt szó okos otthoni asszisztensről, új díjcsomagról, akciós iPhoneokról és még sok-sok óriási újdonságról, ami érthető is, ha már olyan szlogennel hirdették az igét hogy

Álmodtunk egy nagyot, az álom pedig tervvé és valósággá vált. Már alig várjuk, hogy neked is elmondhassuk.

Nos, ez az álom egy Gomb volt, ami nem más, mint egy kis eszköz, amit megnyomva megcsörgethetjük mobilunkat. Ennyi, semmi több. Alkalmazások százai képesek arra, hogy megcsörgessék telefonunkat ha netán eltűnne, de a Telekom értelmezése szerint ehhez szükség van egy gombra is.

Az alapvető konfiguráció szerint a Magenta 1 díjcsomagjához készítette a Gombot a cég, mintegy hirdetve, hogy már nem kötelező vezetékes telefont is hozzárendelni előfizetésünkhöz, hiszen manapság azt már mindenki maximum csak a mobilja megcsörgetésére használja. Ezt hivatott kiváltani most a Gomb, amelyet ingyenesen sorsolni is kezdtek a Facebook oldalukon, rengeteg gyalázkodó komment közepette. 

Szerintetek ezt tényleg komolyan gondolták, vagy egy jó marketingfogás az egész?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: