2017. 09. 21., csütörtök, 17:24

Új dallal jelentkezett a kaposvári együttes – Itt a Vision a Mongoose Limittől!

Másfél évvel ezelőtt szinte ugyan ez a forgatókönyv játszódott le, csak akkor még ismeretlenül csörögtek rám a srácok, hogy igen, ők azok, akik egy különleges bulira készülnek az Agórában, beszéljünk már róla kicsit. Azóta már követem tevékenységüket, és láttam is az új dalukat, vártam hát, hogy mikor csörög ismét a telefonom.

Csörgött is, szóltak a srácok hogy tudnának nekem róla mesélni. A TEKERDFEL rovatunkban már bemutattuk őket, azt a hosszabb beszélgetést sörözést ITT lehet elolvasni, amely során nagyon sok érdekes dolgot megtudhattunk a róluk. Most inkább a közelmúltra mentünk rá néhány mondatban.

 

 

Rég dumáltunk, hogy telt a 2017-es év?

A koncertek hangzásában történt egy nagy előre lépés, hiszen jó barátunk, Tocsek állandó tagja lett a csapatnak, hangtechnikus/hangmérnök pozícióban. Rengeteget hozzátesz a megszóláshoz. Májusban beválasztottak minket a Müpa Garázsband Fesztiváljára, így játszhattunk a Müpa mélygarázsában (kb. 50 zenekarból csak 5 került be).

Szintén májusban felvettünk két új dalt, ebből az egyik a most megjelenő Vision, a másik várhatóan egy klip kíséretében fog kijönni, talán még az ősszel, de mindenképpen idén. A dalok az Origó Stúdióban készültek Cserny Kálmán hangmérnökkel, akivel az első,  Easy című albumunkat is felvettük amiről anno beszéltünk is.

 

 

Ha van új hangtechnikusotok gondolom, futószalagon érkeznek az új alkotások!

Ha futószalagon nem is, de azért jelenleg is van hat, majdnem teljesen kész, illetve félkész dalunk, amiket szintén fel szeretnék venni a közeljövőben, így az idei kettővel együtt már lassan elkészül egy új album. Ugyanakkor több klip készítése is szóba került, hiszen eddig nem igazán adtunk ki felvételeket, most ezekre is szeretnénk ráhasalni, igyekszünk megragadni a pályázati lehetőségeket is, így persze részben ezek függvénye, hogy mikor tudnak ezek megvalósulni.

 

 

Meséljetek nekem az új dalotokról, a „Vízióról”.

A Vision-t egy olyan időszakban írtuk, amikor Hunor arra eszmélt, hogy a legtöbb problémája okozója önmaga, így a szöveg is erről szól. Az eleje, mint egy rossz álom, aztán jön a felismerés, hogy ez mind ő, önmaga elől menekül végig. Majd végül megérkezik a pillanatnyi megnyugvás, egy amolyan "rájött valamire de még mindig nem tud semmit"  hangulattal a háttérben, és vége. Tényleg egy látomás az egész, nem véletlen a cím!

 

 

Mikor hallhatjuk majd élőben?

A következő fellépésünk október 19-én lesz a  Mika Tivadar Mulatóban, a Jackie's Gun társaságában. Várunk ott is mindenkit sok szeretettel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: