2017. 09. 15., Péntek, 11:02

Tökéletes megoldást kínál a borús hétvége ellen a Cinema City!

Hideg, esős, igazi őszi hétvégének nézünk elébe, amelyre megoldást jelenthet ezen a hétvégén is a kaposvári Cinema City műsora.

Próbálj szerencsét és nyerj tőlünk páros belépőt a kaposvári Cinema Citybe!

Amerikai bérgyilkos

Egy újabb nagy sikerű könyvadaptációt filmesítettek meg, ezúttal Vince Flynn regényfolyamán volt a sor, hogy Hollywood vászonra vigye. A napjainkban igencsak aktuális kérdéseket feszegető alkotásban ismét feltűnik a második virágkorát élő Michael Keaton, míg a főszerepet Dylan O’Brienre bízták. A sztori szerint Mitch Rapp boldogan éli hétköznapjait szerelmével, akinek egy nyaralás során meg is kéri kezét. A pár boldogságban lubickol, amikor terroristák jelennek meg a nyaraló paradicsomban, és hidegvérrel kivégzik a jelenlévőket, köztük hősünk újdonsült menyasszonyát is. A férfi teljesen összetörik, és életének már csak egyetlen célt tud választani, hogy bosszút álljon. Mitch durva leszámolásokba kezd, terroristák tucatjait vadássza le, amire már a CIA is felfigyel, és be is sorozza az Orion-programba.

A program során olyan gyilkoló gépeket képeznek ki Stan Hurley (Michael Keaton) segítségével, akik könnyedén felszámolják a terroristasejteket a világ bármely pontján. Mitch az egyik legjobb ügynökké válik még akkor is, ha folyton megtagadja a parancsokat, és bosszútól fűtve szedi áldozatait. Ekkor azonban eltűnik egy atombomba, amely már tényleg nem játék, így Mitchnek félre kell tennie bosszúvágyát, hogy összefogva a CIA-vel tiszte fejjel tudja megakadályozni az atomkatasztrófát. A lebilincselő akciófilmet az alábbi időpontokban vetítik a kaposvári Cinema Cityben:

PÉNTEK: 13:30, 18:00, 20:15, 22:30

SZOMBAT: 13:30, 18:00, 20:15, 22:30

VASÁRNAP: 13:30, 18:00, 20:15

ELŐZETES:

Újra otthon

Dr. Szöszi már rég kinőtte a sztereotípiákat legyőző butácska szöszi szerepét, és immár felnőtt nőként, frissen elvált családanyaként tündököl Aliceként legújabb szerepében, az Újra otthonban. Rewse Witherspoon remekül hozza a figurát, a 40. születésnapját ünneplő nőt, aki az új szingli szerepbe belecsöppenve keresi önmagát. A frissen hazaköltözött nő születésnapját megünnepelvén bulizni megy barátnőivel, ami egész váratlanul sül el, hiszen a társaság belebotlik a nemrég Los Angelesbe költöző fiú trióba, akik filmes karrierre áhítozva érkeztek az angyalok városába. Az átmulatott éjszaka eredménye egy gyors kaland a trió egyik tagjával, majd másnapra már az egész bagázs a házban köt ki.

Alice ugyanis befogadja az albérletet kereső fiúkat, akik rendesen felpörgetik a hétköznapjait, hiszen megkap minden technikai segítséget, ingyen bébiszittereket, sőt forró éjszakákat is. A csavar ott érkezik a dologba, mikor feltűnik az ex férj is, aki rendezné a sorokat, és újrakezdené kapcsolatát Aliceal, aki így egy teljes érzelmi labirintusba kerülve próbálja megfejteni saját vágyait. A rendkívül hangulatos és szórakoztató romantikus vígjáték remek szereplőgárdával igazi csemegének ígérkezik az alábbi időpontokban a kaposvári Cinema Cityben:

PÉNTEK: 15:20, 18:30, 20:30, 22:30

SZOMBAT: 12:20, 15:20, 18:30, 20:30, 22:30

VASÁRNAP:  12:20, 15:20, 18:30, 20:30

ELŐZETES:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: