2017. 09. 04., Hétfő, 15:30

Feszegetnéd a határaid? Nevezz az I. KE Cross Runra!

Sajtótájékoztatót tartottak ma délután a Kaposvári Egyetemen, ahol bővebb információhoz jutottunk a szeptember 23-án megrendezésre kerülő, I. KE Cross Runról.

A Kaposvári Egyetem és a Pannon Lovasakadémia közös szervezésében kerül megrendezésre a verseny, amely szeptember végén a Lovasakadémia 40 hektáros területén, valamint a Deseda völgyeiben fog zajlani.

Ez mind szép és jó, de mi az a Cross Run?

A verseny egy olyan terep akadályfutás, melynek során a versenyzőknek, egyénileg vagy csapatban, különböző távokat kell legyőzniük, amelyek során több, saját korosztályuknak megfelelő akadályokat kell leküzdeniük. 3 versenyfeladatra lehet nevezni: 1 kilométeres 8 akadályos, 4 kilométeres 15 akadályos és 8 kilométeres 30 akadályos táv. A rendezők ezenkívül 11 különböző korcsoportot állítottak fel, hogy mindenki a megfelelő kategóriában versenyezhessen társaival.

Megjött a kedv? Lehet nevezni!

A szervezők elmondása szerint már eddig is több százan jelezték részvételi szándékukat, ám még mindig lehet nevezni a versenyre. A nevezési díjak természetesen idővel folyamatosan emelkednek, így aki késztetést érez magában, hogy megmérettesse tudását és feszegesse határait, annak jobb sietnie. A nevezési díjakról ITT lehet bővebb információkat kapni, míg a nevezés egyénileg ITT, csapatban pedig ITT lehetséges.

Bővebb információkért az esemény honlapját, vagy a Facebook oldalát lehet felkeresni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: