2017. 09. 01., Péntek, 14:42

Mi már tudjuk mit kér karácsonyra minden Star Wars rajongó!

A Csillagok háborújából ismert holosakk, a jedik fénykardos gyakorlása és holocsaták is játszhatók lesznek otthon, a Lenovo és a Disney által közösen összerakott, kiterjesztett valóságra alapuló Star Wars-készlettel.

Egy kompatibilis okostelefon kell csak a Lenovo Star Wars: Jedi Challenges névre hallgató szettjéhez ahhoz, hogy valóra válósággá váljon a szobánkban a sci-fi több emlékezetes jelenete. A készletben egy jeladó, egy Lenovo Mirage AR-headset, illetve egy, a vállalat berlini bejelentése szerint “gyűjtői minőségű” fénykard található.

A karácsonyi szezonra megjelenő szett iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7, Google Pixel XL, Google Pixel és persze Moto Z készülékekkel használható (és vélhetően a szeptemberi újabb iPhone-okkal is menni fog majd). A telefonon el kell indítani a Star Wars: Jedi Challenges alkalmazást, ezután belehelyezni a készüléket a szobánk valóságára újabb, virtuális rétegeket szemünk elé vetítő Mirage AR-headsetbe, és már indulhatnak is a játékok.

A Berlinben zajló IFA innovációs szakkiállításon tett bejelentés szerint első körben három dolgot tehetünk majd újdonsült jediként.

Az egyik az fénykardozás/lézerkardozás ismert ellenfelekkel.

A másik a szintén az első Star Wars-film óta emlékezetes holosakk.

És szárazföldi csaták stratégiai irányítását is vihetjük.

A novemberben piacra kerülő készletért Európában 299 eurót kell fizetni, ami 90-100 ezer forint körüli hazai árat jelenthet majd.

Ki fog benevezni rá?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: