2017. 08. 31., csütörtök, 13:49

Felejtsd el a Million Roses-t, hiszen gyönyörű kaposvári virágdobozokat lehet kapni!

Az elmúlt pár évben óriási felhajtás övezte a Million Roses-t, ennek kapcsán gondoltunk egyet és körbenéztünk a városban, hogy milyen lehetőségei vannak az embernek, ha nem egy méregdrága (de ettől függetlenül ötletes és persze dobozos) virágcsokorral kívánná meglepni szerettét.

 

 

Kaposvári szinten minimum 5-6 olyan virágüzletre találtunk (Facebook-os keresések alapján), akik árulnak ilyen vagy ehhez hasonló 'csokrokat', ám biztosak vagyunk benne, hogy városi viszonylatban ugyanennyi virágüzletnek a választékában megtaláljátok. 

 

 

 

Az alap fehér és fekete dobozra a helyi felhozatalban is rábukkantunk, jó választás lehet azok számára akik mindenképpen koppintásra vágynak,  ám színesebb darabokkal is hasonlóan szép kompozíciót lehet elérni, több virágbolt választékában találni rózsaszín, piros, lila változatokat is. 

 

 

 

A méret, azaz a doboz nagysága terén is óriási a választék - a csöppnyi, pár centis szív, kör, vagy négyszögletes dobozoktól kezdve a közepes, azaz a 15 cm-es darabokon át az egészen óriási dobozokig választhatjátok ki a számotokra megfelelőt. 

 

 

Mint egy rendes csokornál, itt is attól függ a végösszeg, hogy milyen virágösszeállítást választunk. Míg sokan kizárólag rózsákat tetetnek bele, hogy jobban hajazzon a Million Roses-ra, mások szeretik feldobni oázissal, zöldekkel, mezei vagy más virágokkal, de mindezek együttesét is szokták választani. 

 

 

Árak terén a határ a csillagos ég, ami a Million Roses-ra igaz is, de a kaposvári változatokat szerencsére töredékéért megkapjátok. Míg az eredetiből egy kicsi doboz alsóhangon 15.000 Ft-nál indul, azt Kaposváron akár 5-6000 Ft-ért is beszerezhetitek. 

 

 

 

 

Mi csak bíztatni tudunk titeket, hogy a helyi boltokat válasszátok, hiszen az üzletek Facebook oldalát végigböngészve is kiderül, hogy sokkal szebb, egyedibb, nem utolsó sorban pedig pénztárcakímélőbb alkotásokat szerezhettek be tőlük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: