2017. 08. 30., Szerda, 15:14

Szinte fel se tűnik, de megváltozott a Youtube

Nem lehet mondani, hogy semmit, de azért annyira hajmeresztő változtatásokon nem esett át az elmúlt 12 évben a legnépszerűbb videó megosztó portál logója mint most.

Az, hogy egy nemzetközileg mindenhol ismert logóhoz ne nyúljanak évekig, manapság már szinte ritkaságszámba megy, mégis a Youtube kibírta 12 éven át, hogy ne nyúljon a jól megszokott kis feliratához, egészen mostanáig. Ugyan a változás nekünk először fel se tűnt, de a Google egy egyszerű kis grafikával szemléltette a változást:

Valóban a piros háttér előre vándorolt és kapott egy Play szimbólumot, ráadásul a szinen és változtattak, így egy árnyalattal élénkebb lett az a bizonyos piros.

A többi változással már szinte mindenki találkozott, mert a május óta tesztidőszak alatt álló videó megosztó fokozatosan húzta be az új funkciókat, ám azok most mind hivatalosan is elérhetővé váltak mindenki számára, mind asztali mind pedig a mobil platformon.

Ilyen funkciók például a Dark Mode, amelyről korábban már beszámoltunk, az egész keretrendszer egyszerűbb és átláthatóbb lett, könnyebben tudunk mobilunkon belepörgetni a videókba, ráadásul hamarosan már suhintással is válthatunk a videók között.

Na, leesett az állatok az újdonságoktól?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: