2017. 08. 30., Szerda, 14:03

A szeptemberi hajtás előtt még kikapcsolódhatunk a moziban - A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

A hétvégi felhozatalból két igazán - a maga nemében - különleges filmmel találkozhattok a kaposvári Cinema Cityben. Az igaz történeten alapuló, drog és fegyvercsempész Barry Seal életét feldolgozó alkotás egyszerre vígjáték és akciófilm, míg a legkisebbeknek biztosan elnyeri a szívét A mogyoró-meló 2, hiszen Grimbuszék végre visszamásznak a vászonra!

Mit szólnál két belépőhöz a kaposvári Cinema Citybe? ITT van lehetőséged megnyerni őket!

Barry Seal: A beszállító

Nem telt el túl sok idő Tom Cruise legutóbbi filmjének, a Múmiának bemutatása óta, de a színész újabb nagyszabású dobása máris a mozik kínálatára került. Ezúttal ugyan nem egy mindenre elszánt akciófigurát alakít Cruise, de a pitiáner tolvaj és szájhős szerep is teljesen jól áll neki főként úgy, hogy ilyen remek pilótának tűnik. Az igaz történeten alapuló Barry Seal: A beszállító, egy olyan amerikai pilóta sztoriját viszi vászonra, aki a legjobbak között is a legjobb volt, így hamar feltűnést keltett a felsőbb berkekben is. Csak az volt a baj, hogy nem csak a jófiúk, hanem a gengszterek is igényt tartottak szolgálataira.

Barry egyszerre dolgozott a CIA-nek, fegyvereket és pénzt csempészve át a határon repülőjével, és Pablo Escobar féle híres Medellín kartellnek, akiknek pedig a vissza úton hozta az államokba kilószám a kokaint. A rengeteg munka gyorsan óriási összegekhez juttatta Barryt, aki bele is kezdett a gazdagok világi életébe, ám mielőtt igazán kiélvezhette volna azt, összecsaptak a hullámok felette. A rendkívül vicces, ugyanakkor izgalmas történetet az alábbi időpontokban tűzték műsorra a kaposvári Cinema Cityben:

PÉNTEK: 13.00, 15.20, 17.45, 20.10, 22.30

SZOMBAT: 10.40, 13.00, 15.20, 17.45, 20.10, 22.30

VASÁRNAP:  10.40, 13.00, 15.20, 17.45, 20.10

ELŐZETES:

A mogyoró-meló 2

Az első epizód meglepő sikere után senkinek nem volt kétsége afelől, hogy Grimbusz és társai története folytatódni fog. Nem is kellett sokat várni rá, hogy a cuki rágcsálók újabb órákra a mozivásznak urai legyenek, és elkápráztassák cukiság faktoruk kimaxolásával a gyerekeket. Nos, az új történet ott kezdődik, ahol az előző véget ért: Grimbusz és társai boldog, gondtalan, aranyéletet élnek az elhagyatott mogyigyárban, ám ahogy az lenni szokott, hirtelen az álom szertefoszlik, és a gyár a levegőbe repül.

Ám kedvenc rágcsálóink nem búslakodnak túl soká, és hamarosan megtalálják az édenkertet egy közeli, gyönyörű park személyében. Mégsem lehet felhőtlen az öröm, ugyanis a kapzsi polgármester épp a park eltüntetésén dolgozik, hogy egy új vidámparkot húzzon fel a helyére. A rágcsálók nem kívánnak tovább költözni, ezért felveszik a harcot a munkagépekkel és az emberekkel, hogy megőrizhessék új otthonuk eredeti szépségét. A cukiságbombát az alábbi időpontokban lehet megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

PÉNTEK: 13.00, 15.00

SZOMBAT: 10.00, 12.00, 15.00

VASÁRNAP:  10.00, 12.00, 15.00

ELŐZETES:

A Viszkis

Már 2003-ban arról csiripeltek a madarak, hogy a 90’-es évek híres rablójáról, Ambrus Attiláról, vagy ahogy mindenki ismeri a Viszkis Rabló életéről készítenek végre egy filmet. Andy Vajna ígérete, ugyan bő 14 évvel később de megvalósulni látszik, hiszen Antal Nimród rendezésében készülő A Viszkis, végre összeállni látszik, és az egymilliárd forint költségvetésű alkotás, a várakozásokat már-már felülmúlva, elég ütős kis előzetessel jelentkezett nemrég. Íme:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: