2017. 08. 11., péntek, 13:36

Belsőépítészeti elismerés az Erzsébet Sörháznak - Az Octogon magazin méltatja Kaposvár kedvenc vendéglőjét

Az Octogon, a legelismertebb hazai építészeti magazin legfrissebb számában a "A sör háza Kaposváron" című cikkében méltatta az Erszébet Sörház enteriőrjét, ami hatalmas szó, főleg annak tükrében, hogy a tervezés dereka a két tulajdonos, Ivánfi Balázs és Réti András nevéhez köthető.

Nem gyakori, hogy vidéki vendéglátóhely helyet kap a szaklapban

A Noszlopy Gáspár utca eredetileg az Erzsébet utca nevet viselte az 1898-ban meggyilkolt királynő emlékére. Itt működött évtizedekig az Erzsébet vendéglő, amely egy évig tartó átépítés után, tavaly november végén Erzsébet Sörházként nyitotta meg újból kapuit.

- kezdi a sörház történetének bemutatását az Octogon magazin újságírója, Mező Viola.

A tervezés részleteiről Ivánfi Balázst, az üzlet egyik tulajdonosát kérdeztük:

- A régmúltra tekint vissza ennek az épületnek a vendéglátós története, ezt akartuk visszahozni a kaposváriaknak. Nevezhetjük ezt hagyományápolásnak, hiszen az üzlet régi fényét szerettük volna visszahozni ezzel az enteriőrrel és ezért is maradtunk az eredeti névnél.

 

Réti András és Ivánfi Balázs így örültek, amikor meghallották a hírt

A koncepciót, stílust - ipari hangulat, nyers alapanyagokkal -Andrással gondoltuk ki, majd az arculattervezénél kapcsolódott be a tervezésbe Kiss Miklós grafikus, aki nagyon jól átlátta amit szeretnénk, jó ötleteivel ő is hozzájárult a sörház végső formájához.

Nagy szakmai megtiszteltetés, hogy bekerültünk a magazinba, rendkívül örülünk hogy elismerték a munkánkat.

 

Nem csak nekünk kaposváriaknak tetszik a hely...

Mi is gratulálunk a megjelenéshez, reméljük legalább annyi ideig élvezhetjük az Erzsébet vendégszeretét, mint felmenőink!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: