2017. 08. 04., péntek, 11:36

Mutatjuk milyen programok várnak rád a hétvégén, kizárólag víz közelében!

Hoztunk nektek jó pár programot a hétvégére, amik a Balaton vagy egy strand közelében látogathatóak, hogy egy-egy csobbanás után ne csak fetrengéssel töltsétek el az időt! Íme a felhozatal:

Zamárdi Gasztro & Utcza Fesztivál - a Balaton legnagyobb ingyenes gasztrofesztiválja

 

 

Augusztus első hétvégéjén, immár második alkalommal kerekedik igazi zenei és gasztronómiai kavalkád Zamárdiban, közvetlenül a Balaton-parton. Négy napon át utcazenészek, koncertek, street food autók, kézműves sörök és a Balaton legjobb borai lesznek a főszerepben a Zamárdi Gasztro és Utcza Fesztiválon! 

 

A részletes programért kattints ide!


 

Igali Gyógyfürdő

 


 

VIII. Sörfesztivál Fonyódon

 

A fesztivál söre idén a Soproni lesz! A fesztivál mindhárom napján 350 forint lesz egy korsó. Ezenkívül naponta 100 liter sör ingyen lesz kicsapolva. A sörös pultoknál közel 100 féle sört tudtok kóstolni!

 

A részletes programért kattints ide!


 

Borpart és Fröccsfeszt Siófok​on

 

Ötödjére rendezik meg július 28. és augusztus 6. között a balatoni borok legjavát felsorakoztató siófoki Borpart és Fröccsfesztet. Tíz napon keresztül sátorról sátorra járva lesz lehetőség végigkóstolni a környék borait, valamint kézműves- és őstermelői vásár is lesz, nem beszélve az esti koncertekről.

 

A részletes programért kattints ide!


 

XXV. Lellei Borhét

 

A Balatonlellei Borhét már több mint két évtizede népszerűsíti a Dél-balatoni Borvidék borait. A színpadon zene és tánc számos különböző műfaját láthatjátok, az utolsó két napon megválasztják a borhét borát és borkirálynőjét, és persze minden nap karakteres borokat kóstolhattok.

 

A részletes programért kattints ide!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: