2017. 07. 20., csütörtök, 13:50

Betiltották a Despacitót Malajziában! Magyarország is követhetné a példájukat!

Luis Fonsi, Daddy Yankee és Justin Bieber közös dala, a Despacito hat hónapja került fel a különböző platformokra, azóta pedig már 4,6 milliárd online lejátszásnál tart, ezzel pedig a valaha volt legtöbbet streamelt számként tündököl.

Hogy mi se maradjunk ki a 'tutiból', elkészült a dal magyar változata is, Jolly előadásában, ami ugyancsak magas, 2 milliós nézettségnél jár a Youtube-on, tartottak már egész éjszakás Despacito party-t is, ahol folyamatosan csak ezt a számot nyomatták a hangfalakból, illetve az egyik cuki megalkotta a Despacito nevű fagyit is.

 

 

Világszerte tombol az őrület, ennek ellenére Malajziában most mégis letiltották. Az ország 44 rádióállomása közül egyetlen egyen sem hallható a Despacito, miután konzervatív muszlim csoportok kifogásolták a dalszöveg szexuális tartalmát – írja a mashable.

 

Malajzia kommunikációs minisztere, Salleh Said Keruak közleményében arra kérte a rádiókat, hogy alkalmazkodjanak a helyi normákhoz és vegyék le a játszási listákból a dalt. A rajongók persze háborognak, de persze semmire sem mennek vele.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: