2017. 07. 07., péntek, 12:27

Imádod az unikornisokat? Akkor mutatunk 5 variációt, ahogy magadba szürcsölheted őket!

A koktélokat is megszállták az unikornisok és mi most hoztunk nektek öt variációt, amit akár otthon elkészíthettek magatoknak! Szivárványos elhajlásra felkészülni!

Kókuszos unikornis koktél 

 

Elkészítése:

Elsőként kend be a pohár szélét pink, ehető csillámporral. Töltsd meg jéggel, 170 ml kókuszvízzel és 60 ml mogyorós Captain Morgan rummal. Keverd össze egy kiskanállal és csurgass bele 40 ml grenadine szirupot, hogy szép piros réteget képezzen az alján. Csepegtess bele még egy kis Curacao likőrt az égszínkék árnyalatért, és végül tegyél bele egy színes szívószálat!

 

Unikornis cosmo 

 

Elkészítése:

Márts vízbe egy martinis poharat, majd szórd meg a peremét ehető csillámporral. Tölts meg egy shakert jégkockákkal, majd töltsd tele szőlőlével és vodkával egyenlő arányban. Rázd össze, majd öntsd bele a martinis poharakba, végül díszítsd ki vattacukorral és egy színes cukorkabottal! 

 

Levendulás unikornis koktél

 

Elkészítése:

Tölts meg egy hosszúkás poharat 45 ml vodkával és 13 ml levendulás méz-sziruppal. Önts hozzá 60 ml szénsavas vizet és két csepp pillangó borsó teát. Csavarj bele egy kis citromot és nézd meg, milyen varázslatosan változik majd át a koktélod színe!

 

Az unikornisok vodka-szódája

 

Elkészítése:

Tegyél jeget egy shakerbe, és önts bele 35 ml vodkát és 90 ml szódát. Rázd össze, töltsd a pohárba, és díszítsd ki ehető virágokkal –  sőt, még menőbb ha színes cukorka reszelékkel borítod be az alját!

 

Unikornisos vattacukor csoda

 

Elkészítése:

Tölts meg egy pezsgős poharat színes vattacukorral, önts bele 120 ml pezsgőt, és a tetejére tegyél még egy kis száraz vattacukrot a pillekönnyű hatásért! Egészségedre!

 

Melliket szűrnétek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: