2017. 07. 06., csütörtök, 10:22

Youth Football 2017 lányok-fiúk kezdőszett, hogy tökéletesen beépüljetek a tömegbe!

Elérkeztünk a Youth Football Fesztivál feléhez, de még vissza van jó pár esti dizsi és program a Kossuth téren. Gondoltuk segítünk nektek megtalálni a megfelelő szettet ahhoz, hogy tökéletesen beépüljetek a tömegbe!

 

Kaposvári lányok Youth Football 2017 kezdőszett 

A makulátlan outfithez először is kötelező egy konyhakéssel seggközépig felszaggatott rövidnadrág, hogy a fiúknak már semmit se kelljen a képzelőerejükre bíznotok. A boltok polcain rogyásig tömött, ejtett vállú felsőt most akciós áron megvásárolhatjátok, hiszen tavaly nyár végén már kimentek a divatból, de a barátnő szekrényében is biztosan rátaláltok egyre. Kiegészítők terén, társaitokhoz hasonlóan dobjatok fel egy chokers-t, ami jól passzol a széthordott Vans-hez és a feliratos telótokhoz. Ami a legfontosabb, hogy a foci fesztes fiúktól lopott nyakbalogót ne hagyjátok otthon!

 

Ha a pénteki bulit flancolósabban szeretnétek meghúzni, ajánlanánk az ugyancsak már tavaly overplayed ejtett vállú ruhát, egy óriás H&M-es táskával a karotokon, nagyasszonyokhoz méltón. Mivel a Nike Run, Force és a MAX ehhez a szetthez nem dukál, ajánlanánk egy metál színekben pompázó sarut, hiszen csak minden második lány fog hasonlóval szembejönni az utcán. A piros rúzzsal vigyázzatok, néha megfogja a fogaitokat is, a feketelencsés szemcsi formáját illetően viszont már rátok bízzuk a döntést. 

 

Kaposvári fiúk Youth Football 2017 kezdőszett

Ne féljetek felhúzni a combotokról már-már lerobbanóan szűk farmereket, a varrónők hétköznap dolgoznak úgyis! Ajánlatos a minél mintásabb felsők viselete, hogy a lányok szemét már-már kiégesse, így nagyobb eséllyel hívjátok fel magatokra a figyelmet. A kamu Superstarokat húzzátok elő a cipősszekrény aljából, nehogy csak 5 másik havernak a lábán ficegjen. Iphone-t a kézbe, fullcap-et a fejbe, így legalább hajat sem kell mosni és már készen is álltok az indulásra!

 

Reméljük tudtunk segíteni és mindannyian egyedi külsővel jelentek majd meg a délutáni dizsin!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: