2017. 06. 26., hétfő, 15:47

Talán már idén Kaposváron is hallhatóak lesznek Balázsék! - A Rádió 1 pécsi üzemeltetője is bejelentkezett a 99.9 MHz-re

Közzétette az NMHH a Kaposvár 99,9 MHz-re kiírt pályázat jelentkezőinek listáját, melyen a pécsi Mambó Rádió Kft., a pécsi Rádió 1 üzemeltetője is szerepel. Ha ők nyerik a pályázatot, könnyen lehet, hogy Kaposváron is hallható lesz a Rádió 1, ezzel együtt Balázsék Reggeli Show-ja.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanács felhívást tett közzé a Kaposvár 99,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására, melyre három pályázati ajánlatot nyújtottak be nemrég.

A pályázók adatai a következők:

1. TIT Rádió Kft. - 7400 Kaposvár, Dózsa György utca 18.

2. Regionális Rádió Kft. 1016 Budapest, Lisznyai utca 38.

3. Mambó Rádió Kft. 7623 Pécs, Rákóczi út 18.

 

Információink szerint október környékén bírálják el a pályázatokat, ekkor derül ki, hogy ki viheti a frekvenciát.

Talán már októbertől hallhatjuk őket

Az egyetlen helyi jelentkező a TIT Rádió Kft, mely a Kapos Rádióhoz állt közel annak idején.

A Regionális Rádió Kft. a 24.hu cikke szerint kormányközeli üzletemberekhez köthető, akik Kaposváron kívül Tatabányán, Székesfehérváron és Szolnokon is pályáztak frekvenciára.

A Mambó Rádió Kft. május 9-én jelentette be, hogy csatlakoznak Pécsett az országos hálózathoz. A Reggeli Show mellett a Cooky Show és a Rádió 1 Budapest esti mixműsorai is szólnak náluk, a fennmaradó időben pedig helyi szerkesztésű műsorok mennek.

Jelenleg 20 városban szól a Rádió 1, május végén csatlakozott Pécs és a Baranya megyei régió, Komló, Villány és Mohács,  június elején pedig Debrecen, Sopron, Eger, Salgótarján és környéke, valamint a Tisza-tó - Tiszafüred és Abádszalók.

Jelenleg 20 városban sugároz a Rádió 1

 

Kíváncsian várjuk melyik pályázó kap lehetőséget!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: