2017. 06. 26., Hétfő, 13:38

Amikor azt hiszed már nincs lejjebb– Elkészült a Despacito magyar változata

​Nincs ember, aki ne hallaná napi három alkalommal felcsendülni a nyár legnagyobb slágerét a Despacito-t, amit a spanyol szöveg ellenére is lassan mindenki fejből tud, és amihez most végre valahára elkészült a magyar változat is!

Reméljük érzitek az erős iróniát sorainkban, hiszen csak nagyon kevés olyan elvetemült rajongó lehet, akinek a következő 5 és fél perc elnyeri tetszését. A Despacito magyarosítás Jolly nevéhez fűződik, aki maga mellé fogta még Marcost, hogy együtt megalkossák a Favorito-t. A klip leginkább egy akciófilmre kíván hajazni, ami a legkevésbé sem sikerül neki, ahogy a zenét sem sikerült eltalálni, így nem lennénk túl szomorúak, hogy ha a Despacito ezen coverjét nem hallanánk felcsendülni semmilyen fesztiválon, vagy médiumon keresztül, soha többé.

A Despacito eredeti változata egyébként elképesztően hasít, már átlépte a 2 milliárd megtekintést a Youtubeon, jobbnál-jobb feldolgozásokat kap, többek köött Justin Biebertől is, ráadásul nincs olyan buli sem, ahol legalább egyszer ne hallanánk a nyár legnagyobb slágerét.

Ki fogja lecserélni a zenetárában az eredetit, Jolly feldolgozására?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: