2017. 06. 26., hétfő, 16:00

7 alkalom, megannyi leadott centi és izzadság, na meg biciklizés a köbön - Teszteltük a Geoway Infrabiciklit

Akik belekukkantottak előző cikkünkbe, láthatták, hogy annyira megtetszett Szandinak az infrabiciklizés, hogy feliratkozott még 5 edzésre a próbautat követően. Most ennek a két hétnek az eredményét osztja meg veletek!

 

Hajts Szandi, hajts!

 

 

A stúdióban június 9-én jártam először, az előre lebeszélt 5 alkalomból 7 lett, mialatt a Level 1-es szintről eljutottam a Level 4-re. A legtöbb megtett km 12,1 volt, kalóriák terén pedig a maximum 553 lett és az infrán is léptem felfelé egy fokozatot. 

 

A mekis hambiról az edzés idejére azért érdemes lemondani!

 

Túlzás lenne azt állítani, hogy egy - két hétvégi fagyi nem csúszott be a tesztünk alatt, de alapvetően törekedtem fehérjét enni, a szén-hidrátot pedig mellőzni az étrendemből. A kívánt eredmény eléréséhez nem elég csak a biciklit hajtani ezt jó, ha tudjátok, a kajára is szükséges odafigyelni. 

 

 

Tessék mondani, itt személyi edző is van? 

 

Mindegyőnk szervezete más és más, változó ki mennyit bír. Zoli és Andi - az üzemeltetők - olyanok, mintha személyi edzők lennének, bármikor megy az ember, a 30 perc alatt többször ránéznek az illetőre, tanácsot adnak, bíztatják és ösztönzik az embert, hogy nagyobb fokozatra váltson vagy szólnak, hogy elég lesz már! 

 

Mennyi is az annyi?

A Level 1-es kezdőszintemmel az első alkalom után 1.5-2 centimétert veszítettem, számomra a második edzésen 'történt a csoda', hiszen 4-5 centiméterek tűntek el bizonyos helyekről. Ne keseredjetek el, ha a 3-4. alkalom környékén megáll egy picit az alakformálódás, tapasztalataim szerint a következő hajtásokkal újabb és újabb 1-2 centiket veszítetek majd a különböző kerületekből. De nézzük a számokat!

 

 

Június 9.

Comb méret: 58 cm

Csípő méret: 100 cm

Derék méret: 83 cm

Június 23.

Comb méret: 52 cm

Csípő méret: 91 cm

Derék méret: 72 cm

 

 

Alapvetően nem mérem magam, fogalmam sincs hány kiló vagyok, de a Geoway Infrabiciklivel jól láthatóan karcsúsodott a derekam, nincsenek párnák a csípőm környékén (feljön rám a 34-es szűk szárú farmer), a lábam pedig izmosabb lett. Szerencsésnek mondhatom magam mert nincs narancsbőröm, de a felületén magam is tapasztalom, hogy rugalmasabb és selymesebb lett, ami még egy plusz pontot ír a számlájukra. 

 

Személy szerint, egy TRX-et ajánlanék a Geoway edzései mellé, hogy a felsőtesteteket is hasonlóan erősítsétek, ám ha csak a zsírégetés a cél, használata túlszárnyal a tőle várt eredményeken. Végszónak pedig annyit, hogy már most sorba állok a következő havi bérletemért, mert hogy én ezt abba nem hagyom, az hót ziher!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: