2017. 06. 06., Kedd, 16:10

Folytatódik a Noszlopy street food forradalom - Színrelép a Wrap!

Nem győzzük kapkodni a fejünket az újabb és újabb utcakaják feltűnésén a Noszlopyn, a legújabb dobás a Danger Zone Pub-é. (Tudjátok, az a felújított egység, ami előtte California Palacsintaházként futott és aminek mi inkább az ExCaliBár nevet adtuk volna:)

Ha valaki kevésbé jártas a street food erdőben és nem hallott még a Wrap-ról, eláruljuk mi ez: tészta, amibe tölthető gyakorlatilag Akármi - tájegységi jellegzetességtől és persze ízléstől függően majdhogynem végtelen a lehetőségek tárháza, mivel is tölthető meg. Szoktak bele tenni valamilyen húsféleséget vagy halat, emellett zöldséget, salátát és olyan alapanyagot, amitől "jobban csúszik".

A Veszély Zónában 8 féle töltelékből választhatunk, jellemzően csirkeragus vagy bolognai szószos alappal. A tekercseket tányéron (ennél el tudunk képzelni valami lazább, fiatalosabb tálalást), félbevágva kapjuk kézbe, némi ubi, paradicsom és tejföl társaságában.

Jó szorosan meg van tekerve a téma, egy erősebb földrengés sem rázná ki az amúgy bőséges tölteléket. A belevalók kellőképp ízesek, fűszeresek - nekem a curry-s "Kukori" különösen bejött ilyen téren -, és a sajtot sem spórolták ki belőlük. 690 Ft-ért vesztegetik a Wrap darabját, ami kb. egy gyros árának felel meg, és legalább annyira jól is lehet lakni vele. 

Mint mindig, most is örülünk az új mutatványnak, így eggyel több dologgal tömhetjük a hasi-tasit a Noszlopy-n :P

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: