2017. 05. 29., hétfő, 14:51

Nem csak Kaposváron, a Balatonnál is egyre több hely csatlakozik a kutyabarát kezdeményezéshez!

Itt a csodaszép strandolós idő, amikor egyre többen a Balaton felé vesszük az irányt. Miután Kaposváron már jó néhány vendéglátó egységet négylábú kedvenceitekkel együtt látogathattok, gondoltunk szólunk róla, hogy ezt már a magyar tenger környékén is egyre több helyen megtehetitek!

Élménykalauz készül a felhőtlen kutyás kikapcsolódáshoz

A „Kutyabarát Balaton” projekttel mostantól a gazdik magabiztosan és minden hasznos információval a zsebükben indulhatnak útnak kedvencükkel együtt a magyar riviérára.

 

 

De mire lehet szüksége egy meleg nyári napon egy kutyásnak a Balaton parton?

Étterem, szállás, kutyastrand, turisztikai látnivalók, de akár állatorvos is – a Kutyabarát Balaton Élménykalauz és a hozzá tartozó honlap elindításával minden igényt igyekeznek kialakítani, hogy egyszerűen megtaláljátok azokat a helyeket, ahova szabadon mehettek kedvenceitekkel.

A májusban induló projektre még mindig lehet jelentkezni. A 20,000 példányban nyomtatott Élménykalauz hamarosan megtalálható lesz magazinokban, balatoni turisztikai irodákban, a térképen részt vevő helyeken és a nagyobb városokban és a kutyabaratbalaton.hu oldalon. 

 

 

 

Kedves kutyatulajdonosok: ideje a Balatonban is gondolkodni, mostantól minden adott nektek, hogy egy fantasztikus, közös nyaralást szervezzetek kedvencetekkel együtt – zökkenőmentesen.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: