2017. 05. 24., szerda, 11:06

Pillants be egy professzionális szűrőkamion belsejébe! Ha ez nem lenne elég, mutatjuk a pénteki ingyenes vizsgálatok időpontjait!

Már jeleztük nektek, hogy egészségcentrum költözik a Rippl-Rónai Fesztivál idejére Kaposvárra a Vatner KFT. jóvoltából, így a Kossuth tértől pár lépésre számos ingyenes szűrésen vehettek majd részt. Ennek kapcsán kifaggattuk a járókelőket, hogy mennyire is jártasak a témában. Most megmutatjuk milyen vizsgálatokra számíthattok, és hogy milyen is teljes nagyságában egy professzionális szűrőkamion!

 

 

Az egészségcentrum 2017. május 26-27-én várja látogatóit a Kapos Hotellel szemben, sok-sok programmal, állapotfelméréssel és tanácsadással.

 

 

 

 

A Vatner KFT. a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházzal összefogva egy professzionális kamionon berendezett rendelővel biztosít teret a kaposvári lakosság kivizsgálásához, ahol CT-s, ultrahang gépes, szédülés és egyensúly állapotfelmérést végeznek majd. Egy kitelepített sátorban hallás-és légzésfunkciós vizsgálat, vérnyomás-, pulzus-, és testzsírszázalék mérés, és melanoma szűrés is helyet kap.

 

 

 

Itt a lehetőség, hogy ezeket a drága, időigényes szűréseket most a Rippl-Rónai Fesztivál ideje alatt Ti is ingyenesen igénybe vegyétek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: