2017. 05. 18., csütörtök, 10:05

Áktunk, Áktung! - Megnyitott a Más Tészta!

Csütörtökön számoltunk be az Erzsébet Sörházhoz tartozó Más Tésztáról, ami pénteken nagy örömünkre meg is nyitott, mi pedig e feletti örömünkben azonnal be is ugrottunk hozzájuk, hogy magunkba szívjunk még egy kis változatos ízvilágot és tésztát.

 

Azonnal betámadták őket az éhes járókelők

Hárman három féle variációt kóstoltunk, a lányok spagetti és hosszú metélt alapú összeállítást választottak, jómagam pedig egy üvegtésztás témát legoztam össze. Az első két verzió 1000 Ft-ra jött ki, az üvegtésztás a drágább alapnak köszönhetően 1400 Ft-ra, ami az adag méretéhez és az átlagos spagetti árakhoz képest teljesen rendben van. 

 

Hosszú metélt, indonéz szósz, csirke, pörkölt mogyoróSpagetti, pad thai szósz, csirke, zöldség mixÜvegtészta, pad thai szósz, marha, fafül gomba

Első cikkünk megjelenése óta nagy volt az érdeklődés irántuk, így nem csodálkoztunk, hogy ottjártunkkor folyamatosan érkeztek az újabb és újabb látogatók.

Itt készül a tuti

A pavilonon belüli nagy sürgés-forgás, az átlagosnál hosszabbra nyúlt várakozási idő és a nem teljesen hiánytalan összeállítások arra engedtek következtetni, hogy még kicsit béta verzióban működnek, amit alá is támasztottak a dolgozók.

Pár kulisszatitkot is sikerült megtudnunk, például hogy a jövőben bővül a kínálat házi marhahús gombóccal, napi levessel, basmati rizzsel és házi, kézzel készített tésztákkal.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy hamar belelendülnek, sikerül megoldani a kezdeti nehézségeket és a várakozásoknak megfelelően egy izgalmas szegmensévé válnak a helyi street food kavalkádnak.

 

Próbáltátok már? Mik a tapasztalatok?

Más Tészta Facebook 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: