2017. 05. 17., Szerda, 14:59

Ettől az előzetestől tényleg hanyatt vágjátok magatokat!

Decemberben ugyan már kaptunk egy rövidebb előzetest a 2017 augusztusában érkező The Emoji Movie-ról, és bár akkor leginkább csak pislogtunk, most már mi is nevetünk.

Sajnos nem örömünkben hahotáztunk a legújabb előzetest látván, talán inkább kínunkban. Tudjuk, hogy sokan szeretik az animációs filmeket, na de egy olyan alkotás, amely a telefonunk belsejében játszódik kinek kelti fel az érdeklődését? Előbb nézzétek meg az új kedvcsinálót, aztán folytatjuk:

Szóval igen, ez a Sony legújabb biznisze, hogy összeállít egy filmet a mindennapjainkba beköltözött animációk életéről. Egészen pontosan a sikertelen emojikéról, amelyeket senki se használ, és amelyek telefonunk legmélyén csücsülnek felhasználásra várva. Főhősünk Meh, már unja a banánt, ezért változtatni kíván, hogy többet lehessen a képernyőn, ám ehhez egy hosszabb kalandba kell keverednie telefonunk belsejében, mely során a Candy Crush és a tűzfal is útjába kerül.

A film miértjéről többet nem is érdemes töprengeni, aki szeretné megtudni, hogy mi történik telefonjában az emojik világában, annak sajnos egészen a nyár végéig kell izgulnia, akármennyire nehéz is lesz kivárni a premiert.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: