2017. 05. 12., péntek, 12:42

Tavaszi megújulás az EGY kávézóban!

Mikor, ha nem tavasszal van a legnagyobb ingerenciánk arra, hogy megújítsuk, felfrissítsük környezetünket? Nem volt ez másként az Egykávézóval sem, gondoltak egy nagyot és átfazonírozták az üzletet.

Az Európa park felett, a Kossuth Lajos utcai kis kávézót biztos ismeritek. A hely tulajdonosát, Hivatal Petit faggattuk a megújulás okairól.

Mindig friss és lendületes helynek tartottuk magunkat, és ez fontos, hogy látványban is megjelenjen. Organikusan fejlődünk, emberi léptékben, ami hol a kínálatban, hol a dizájnban jelenik meg. Most utóbbi alakult, frissült.

A legszembetűnőbb változás, hogy kibővült a terasz, így a kora esti fröccsözést bátran lehet nagyobb társasággal is művelni. A kinti virágok pedig azért vannak, hogy minél hangulatosabban töltsék el ott az időt a vendégek, és nem azért, hogy elvigyék az arra sétálók magukkal, ezért kedves emberek! Ne lopjátok el őket negyedszerre is! Kösszép'.

 

 

Mivel kiállításoknak is helyet ad a kávézó, állandó probléma volt, hogy a képeket, fotókat hogyan rögzítsék anélkül, hogy szitává kalapálnák a falat. Ezt egy galériasín felszerelésével oldották meg nagyon praktikusan.

 

 

Az eddigi jól bevált kínálatot megtartották, nem véletlenül, hiszen minőségi alapanyagokkal dolgoznak, az adott igényeknek megfelelően. A falszín egy világosabb tónust kapott, ezáltal nagyobbnak tűnik a tér, ami a picike kávézó nagy előnyére vált.

 

 

Ezeken kívül még sok apró változtatás történt, amit fedezzetek fel egy limó vagy kávé szürcsölgetése közben.

 

 

Ja és szezonális jóságokkal is készülnek a nyárra, érdemes figyelni Facebook oldalukat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: