Most lesz csak igazán szép az élet! Érkezik a The Sims Mobile

2017. 05. 11., csütörtök, 13:37

Most lesz csak igazán szép az élet! Érkezik a The Sims Mobile

Elképesztő bejelentést tett az EA, napokon belül érkezhet a Sims mobilos változata minden iOS és Androidos készülékre.

Nem gondoljuk, hogy van olyan köztetek, aki ne tudná mi is az a The Sims. A kétezres évek legsikeresebb játéka a Maxis találmánya volt, amely egy olyan stratégiai játék PC-re, ahol virtuális emberek mindennapjait irányíthattuk kényünk kedvünk szerint. Az évek során annyi kiegészítő és új epizód érkezett a játékhoz, hogy szinte már tényleg bármi lehetséges volt, amit a hétköznapi életben is meg tudunk valósítani.

 


Az eredeti, hamisítatlan The Sims érkezik!

A hatalmas rajongótáborral rendelkező játék legnagyobb erőssége az volt, hogy ha valaki egyszer elkezdte, nagyon nehezen tudott róla lekattanni. Játékosok milliói toltak a játékba több száz játékórát havonta, így nem is értjük nagyon, hogy miért csak most érkezett a nagy bejelentés: érkezik az eredeti The Sims mobilokra is!

 

 

Mindent tud majd, amit a PC-s verzió tudott.

Az első előzetes alapján úgy tűnik sikerült teljes egészében lemásolni a PC-s verziót, létrehozhatjuk karakterünket, építkezhetünk, elküldhetjük munkába, bulizhatunk, kapcsolatokat építhetünk sőt, társainkkal együtt is bandázhatunk. Korábban adott már ki az EA Sims játékot mobilra, ám az nem az eredeti verzió volt és annak fizetős részei sok felhasználót dühítettek.

 

 

Vissza az alapokhoz!

Úgy tűnik az EA meghallgatta a felhasználók véleményeit, és visszatért az alapokhoz. A játék a The Sims Mobile nevet kapta, így kell beírni majd hamarosan a keresőbe, és ami még jó hír az az, hogy a játék teljesen ingyenesen lesz elérhető. A megjelenési dátum még nincs meg, annyit tudni, hogy Brazíliában már játszható a Sims, de az EA szerint a napokban mindenhol elérhetővé válik kedvenc játékunk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: