2017. 05. 11., csütörtök, 14:28

Egy szomszédunkban lőtt esküvői fotóért rajong a net

Egy fiatal tolna megyei pár és szemfüles fotósuk bebizonyította, hogy a menő esküvői képekhez nem feltétlenül kell szikrázó napsütés és meseszép idő…

 

Esküvői fotózásra készültök, és már napokkal a nagy alkalom előtt az időjárás-jelentéseken lógtok, böngészitek a radartérképet? Azért szurkoltok, hogy legyen minimum egy olyan pontja az országnak, ahol hét ágra süt a nap, kellemesen fújdogál a meleg déli szél? Nos, itt az ideje abbahagyni a stresszelést! Mert vannak helyzetek, amikor a látszólag mostoha körülmények ellenére olyan egyedire sikerül egy esküvői fotó, hogy az eredményt látva az internet népe is gőzerővel lájkol meglepetésében. Ehhez persze kell egy szemfüles fotós, aki – ha éppen nem házasulandó párokat, kismamákat, újszülötteket kap lencsevégre, vagy koncerteken tomboló fiatalokat fotóz, akkor fogja a felszerelését, és mezőkön, réteken felállítva a kameraállványt, viharfelhőket örökít meg. Czakó Balázs természetfotós viharvadász rajongása pár napja egész véletlenül kapcsolódott össze Fanni és Péter esküvői témájával.

 

 

Fanni elmesélte a Cosmónak, hogyan is zajlott az egész „akció”, és megosztotta velünk a viharos részleteket is. „A fotózás előtti héten még számítottunk arra, hogy rossz idő lesz. Egy fehér esernyőt is beszereztem és szinte teljesen biztos voltam benne, hogy szakadó eső lesz borult égbolttal. Ennek ellenére végül egész nap 26 fok volt, verőfényes napsütés… az esernyőt sem vittem magammal. Fotózgattunk is szépen a fák között beszűrődő napfényben, majd mikor kijöttünk az árnyékból és felnéztünk, láttuk, hogy hatalmas viharfelhők közelednek… Fotósaink nagyon profik voltak, azonnal kijelentették, hogy keresnünk kell egy mezőt, mert ez nagyon-nagyon jól fog mutatni a háttérben. És igazuk lett! Amíg elkészült a remekmű, kicsit izgultunk, mert láttuk, hogy vészesen közeleg a felhő, és hogy tőlünk nem olyan messze már szakad az eső, én meg ugye nem vittem esernyőt… Az egész viharos fotózás nagyjából 20 percig tartott és nagyon megérte. Örök emlék marad!” – idézte fel Fanni a nagy kalandot.

 

 

A képek megjelentek a National Geographic nemzetközi oldalán is, és pár nap alatt rengetegen kapták fel Fanni és Péter nem mindennapi képeit. Tényleg csodaszépek, igaz?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: