2017. 05. 09., Kedd, 10:56

Kutyabarát éttermek, kávézók Kaposváron

Nem mindenkinek ugyanazt jelenti a kutyája - van aki a "csak jó hangosan ugasson" elvén tartja, és van aki mindenhova magával viszi, még ebédelni vagy bevásárolni is. Persze csak ha beengedik... Nyugatabbra a legtöbb áruházban, szolgáltatónál, vendéglátóhelyen teljesen elfogadott hogy a gazdi viszi magával a kedvencet, és szerencsére itthon is egyre több hely látja szívesen őket. Úgy tűnik Kaposváron is elindult valami ebbe az irányba.

Bár a kutyabarat.hu kifejezetten a kutyabarát helyeket hivatott összegyűjteni országosan, adatbázisában egy kaposvári helyet sem találunk. A kaposvári Kutyaplacc Egyesület kezdeményezéséhez viszont - amiről nemrég írtunk - rengeteg helyi üzlet is csatlakozott, köztük több kávézót és éttermet is találunk.

Persze a legfontosabb, hogy ne csak a matrica legyen kint a bejáraton, hanem hogy a vendéglátóhelyek személyzetének valóban kutyabarát legyen a hozzáállása, legyen itató tál, hely a nagyobb testű kutyáknak.

A Trattoria La Prima étterem áprilisban avanzsált kutyabarát étteremmé, azóta rendszeresen térnek be hozzájuk kutyás vendégek.

Nekünk is van két gyönyörű kutyánk, akiket mindenhova magunkkal viszünk, és sajnálattal vettük tudomásul, hogy sok helyen nem látják szívesen őket, ezért döntöttünk úgy hogy mi változtatunk ezen.  

- mondta el nekünk Hirsch Sándor, az étterem üzemeltetője. 

Úgy tűnik pozitív folyamat indult el a városban, több étterem, kávézó is kiragasztotta a Kutyaplacc matricáját. 

Centrál Kávézó (Noszlopy Gáspár u. 8.)

Egykávézó (Kossuth Lajos u. 8.)

Eleven Kultúrbisztró (Ady Endre u. 10.)

Rosco Kávézó (Corso Bevásárlóközpont)

Popeye Stella (Noszlopy sor)

Trattoria La Prima (Fő u. 2.)

Vörös Fogadó (Kaposfüredi út 4.)

Ha tudtok egyéb kutyabarát vendéglátóhelyekről, írjatok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: