2017. 05. 04., csütörtök, 15:06

Elképesztő tematikus bárok a nagyvilágból

Egy Martini Dry a Hemingway's Lounge-ban? Vagy egy rövid a Ninja Akasakában? Nézzük hol vannak a legkúlabb kocsmák a világon!

H. R. Giger Bar

 

Ez az Alien-kocsma Svájban található, és valljuk be, elég nyomasztó. Az ember egy ilyen díszlet láttán mindig attól parázna, hogy mikor ugrik rá egy alien.

 

Lebowski Bar 

 

A Nagy Lebowski szerelmeseinek egyenesen Izlandra kell utazniuk ezért a kocsmáért, de tuti megéri. A hely tele van filmes relikviákkal, hódít a bowling és a White Russsian. "Gyere töki. Szarjunk rá! Menjünk bowlingozni!"

 

Unicorn and Narwhal

 

Ez a bár Seattle-ben várja a cirkusz megszállottjait, van itt minden, zenegép, kitömött állatok, sőt, még magical koktélt is szürcsölhetünk, csak figyeljünk a bohócokra, bárhol a szívbajt hozhatják ránk.

 

Bicicleta

 

Ezért a szuper kocsmáért akár még bicajjal is útra kelhetünk (nem), hiszen itt van a szomszédban, Bukarestben. Kimaxolta a "bringával megyek piálni" életérzést.

 

Hemingway's Lounge

 

Hemingwaynek nem csak a könyvei lenyűgözőek, hanem kalandos életútja is, amiben gyakran szerepeltek a nők és persze a pia is. Kedvence a száraz Martini koktél volt, amit mi is szívesen elszopogatnánk ebben a csodás miliőben Hollywoodban.

 

Ninja Akasaka

 

Hol máshol lehetne a világ első nindzsabárja, mint Tokióban? A különlegessége pedig a személyzetben rejlik, hiszen a műszakot végig nindzsa-módban tolják. Varázstrükkökkel és hirtelen előbukkanásukkal  kápráztatják el a vendégeket. Itt nem olyan jó matarészre sem inni magunkat, hiszen titkos átjárók, trükkös csapóajtók nehezítik a hazajutást.

 

Ballie Ballerson

 

Ezen a londoni szórakozóhelyen újraélhetjük a gyerekkorunkat, hiszen 25 ezer színes labdával feltöltött szobában ugrálhatunk. Persze lehet, hogy ezt az ivás előtt kell beiktatni, nehogy összefussunk egy rókával.

 

Melyiket látogatnátok meg elsőként?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: