2017. 04. 27., Csütörtök, 13:55

A menekülőszoba már a múlté, jön a zúzószoba!

Mi lehet annál jobb, ha egy játék során az eszünkkel juthatunk ki egy bezárt szobából? Az, ha az erőnkkel tehetjük meg ugyanezt!

Bizonyára sokan voltak már közületek menekülőszobában, ahol bezárják az embert és a szobában található eszközök, rejtvények, kihívások megfejtésével lehet kijutni bizonyos idő alatt. Természetesen a gyorsaságra kell törekedni, ha minél előrébb szeretnénk kerülni a ranglistán, nincs idő siránkozni a bezártság miatt. Nos, hol máshol, mint Oroszországban új szintre emelték ezeket a szobákat, és létrehozták a Debosh Destroyery-t ami ugyan nem nyers fordításban de annyit tesz: a szétzúzó szoba!

Az ötlet Moszkvából ered, most nyílt az első ilyen egység, ahol a társaságok védőfelszerelést húzva törhetnek, zúzhatnak kényük-kedvük szerint. Az oldalon található információk szerint különböző szintek vannak a rongálásra, aki csak kicsit akar zúzni kevés lehetőséget kap erre és nem is érzi meg annyira a bukszája, viszont akiben túlteng az adrenalin, egy egész jól felszerelt szobát vagy egy kocsit is ripityára verhet, természetesen csak jó pénzért.

Nos, ez a módja még mindig jobb a vandalizmusnak, hiszen nem csuknak le érte, és büntető csekk sem jár a rongálásért, csak a saját magunk és haverjaink testi épségére kell vigyáznunk, na meg arra, hogy rendesen kidühöngjük magunkat!

A bevétel egy részét a cég egyébként jótékony célra fordítja, ami elég nemes tett, tekintve, hogy milyen módon jutnak pénzhez. Kaposváron egy jó kis zúzószoba jöhet?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: