2017. 04. 26., szerda, 15:29

A hosszú hétvégére is tartogat meglepetéseket a Cinema City!

Ugyan az időjárás keresztbe tesz a szabadtéri programjainknak a hosszú hétvégén, a kaposvári Cinema Cityben szerencsére mindig jó idő van. Na meg persze pár érdekesnek ígérkező film...

A kör

Kedvenc boszorkányunk, Emma Watson nagyon belehúzott a filmkészítésbe az utóbbi időben, hiszen ebben a hónapban már a második szuperprodukció főszerepében jelenik meg. Ezúttal Dave Eggers - The Circle című regényének adaptációjában tündököl Watson, amely napjaink szociális médiáktól túlburjánzó világának egyik legfenyegetőbb részletét feszegeti: mennyire lehetünk biztonságban akkor, ha az egész világgal megosztjuk minden pillanatunkat? Nem csoda, hogy a könyv ekkora sikerre tett szert, hiszen egy nagyon is valós problémával foglalkoik, így nem csodálkoznánk, ha A kör című film is közönség kedvenccé avanzsálna.

 

 

Emma itt Mae Holland, egy fiatal céltudatos lány bőrébe bújik, aki felvételt nyer egy technológiai és social óriásvállalathoz a The Circle-hez, ahol elképesztő sebességgel falja a ranglétra fokait. A lány már a cég alapítója Eamon Bailey (Tom Hanks) figyelmét is felkelti, aki egy rendkívüli ajánlattal hozakodik elő: legyen ő az új 24 órás megfigyelő rendszerük első tesztalanya. A lány elfogadja a felkérést, ám hamar szembesül azzal, hogy döntése által elvesztette személyes szabadságát. A világ őt figyeli, családja, barátai és már ő sincs biztonságban, a kísérlet végkimenetele pedig hatással lehet az egész emberiség jövőjére. A rendkívül izgalmas krimi egy lehetséges jövőbeli problémával foglalkozik, így mindenképp ajánlott ránézni a kaposvári Cinema Cityben, az alábbi időpontok egyikében:

 

CSÜTÖRTÖK: 15.45, 20.15

PÉNTEK: 15.45, 20.15, 22.30

SZOMBAT: 11.00, 15.45, 20.15, 22.30

VASÁRNAP: 11.00, 15.45, 20.15, 22.30

HÉTFŐ: 11.00, 15.45,  20.15

 

ELŐZETES:

 

Öldöklő szerelem

A szakítás sosem egyszerű dolog, mindegyik fél szenved kisebb-nagyobb sérüléseket és főszereplőnk Tessa (Katherine Hiegl) is hasonlóképp van ezzel. Sármos férje partvonalra tette, és exfelesége érzéseivel mit sem törődve máris új partnerre lelt Julia (Rosario Dawson) személyében. Mivel a film nem egy romantikus cucc, hanem inkább a thriller besorolást kapta, így sok fordulatot, erotikát, akciót és még több vért várnánk, ám ezekből nagyjából annyit kapunk csak, mint egy brazil szappanopera sorozatban. Az öldöklő szerelem próbál ugyan többnek tűnni mint egy előre kiszámítható krimi, de sajnos nem tud, és ha csak az előzeteseket nézzük meg máris mindent láttunk és semmit nem izgulhatunk.

 

 

Julia és Tessa vérre menő harca a férfiért és a szerelemért nem tartogat túl sok újdonságot számunkra, és bár a két főszereplő nagyszerűen hozza a figurát, a végső fordulat még így is apró pici darabokra tépi szét a néhol már jól megépített sztorit. Ha még nem láttunk jó szerelmes thrillert most sem fogunk, ám az a másfél óra a két hölgy remek játékának hála talán maradandó marad. A filmet a következő időpontokban vetítik a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 18.00

PÉNTEK: 18.00

SZOMBAT: 18.00

VASÁRNAP: 18.00

HÉTFŐ: 18.00

 

ELŐZETES:

 

Tökéletes gyilkos

Futószalagon érkeznek az elmúlt hónapokban a magyar filmek, ezek között kapott helyet a legújabb magyar thriller: A tökéletes gyilkos. Bár eddig a krimik és thrillerek terén nem remekeltek a hazai alkotások, Pacskovszky József nem nagyon törődött ezzel, és megpróbált összegyúrni egy igazi vérbeli bűnügyi filmet. Több-kevesebb sikerrel. A történet egy lecsúszott nyomozóról, Kamenárról szól, aki a gyilkossági csoport vezetője és akinek lányát évekkel ezelőtt meggyilkolták. Felesége a gyász hatására zárdába vonult, a férfi pedig családja elvesztése után önpusztító életmódba kapcsolt.

 

 

Aztán egy nap olyan ügy kerül az asztalára, amely új célt ad az életének. A nyomok egy Petra nevű örömlányhoz vezetnek, aki nem mellesleg a nyomozó lányának haláláért is felelős, így Kamenár minden szálat megmozgat, hogy megtalálja a lányt. Petra azonban váratlanul felkeresi a nyomozót és megkéri arra, bizonyítsa ártatlanságát, hiszen ő sem a lánya, sem a mostani gyilkosságról nem tehet. Arról, hogy miként rendeződnek át a szálak, az alábbi időpontokban lehet megbizonyosodni a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 13.20, 17.50, 20.30

PÉNTEK: 13.20, 17.50, 20.00, 22.10

SZOMBAT: 13.20, 17.50, 20.00, 22.10

VASÁRNAP: 13.20, 17.50, 20.00, 22.10

HÉTFŐ: 13.20, 17.50, 20.30

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: