2017. 04. 22., szombat, 11:41

Ezen az oldalon az összes kaposvári akciót megtalálod egy helyen!

Biztos ti is szörnyen unjátok a kéretlenül postaládába zsúfolt reklámújságokat, amik közül úgy kell kibányászni a leveleket és az érdekes akciókat. Egy fiatalokból álló csapat arra vállalkozott, hogy összegyűjti a legjobb kaposvári akciókat és online formában megosztja veletek, ráadásul teljesen ingyen.

A keresleti oldalt tekintve saját magunkból indultunk ki, amikor megfogalmaztuk azt a felvetést, hogy igenis szeretjük és érdeklődve figyeljük, hogy milyen ajánlatokat írnak ki a cégek a megállítótáblákra, milyen jó lenne, ha lenne ezeknek egy gyűjtőhelye. A kínálat felől pedig költséghatékony hirdetési megoldásokat akarunk nyújtani a helyi kisvállalkozásoknak. 

-mondta el nekünk a friss kezdeményezés ötletgazdája, Decsi Zoltán. 

 

Egyre több helyi akciót találtok az oldalon kategóriákba gyűjtve

Tudatos vásárlás, helyi termelők segítése

- Szeretnénk a lakosságot is minél jobban bevonni a kampányokba, melyekben kiemelt szerepet kap a tudatos vásárlás, a helyben vásárlás, a helyi termelők, vállalkozások támogatása.

Kaposvár lényegében a zászlóshajónk, itt rövid idő alatt sokan megszerették a szolgáltatásunkat, és az üzleti partnerek száma is szépen gyarapodik, már több mint 50-et tudhatunk magunk mellett.

 

Előtérben a helyi termelők

A helyi kistermelőket segítendő indítottuk el 7 domb 7 helyi kistermelő akciónkat, melyre helyben működő termelők ajánlását várjuk követőinktől:

 

 

Gyakornoki program is indul

Nem véletlen az sem, hogy itt hirdettük meg gyakornoki programunkat, melybe várunk minden olyan 16-25 év közötti kaposvári fiatalt, akik érdeklődnek a vállalkozásindítás és az online lehetőségek iránt. Erről ITT olvashattok bővebben.

 

Ha elsőkézből akartok értesülni a helyi akciókról, kövessétek be őket facebookon, a weboldalt ITT találjátok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: