2017. 04. 21., péntek, 14:16

Svédországban nyílik a Kudarcok múzeuma, olyan tárgyakkal mint a Colgate-os lasagne

Képzelj el egy helyet - jelen esetben egy múzeumot- , ahol a legnagyobb márkák legnagyobb bukásait gyűjtötték össze. Megvan? Akkor kapaszkodj meg - létezik!

 

Világmárkák, nem kevesebb mint 60 sikertelen termékével indították útnak a csodát. Van köztük olyan ami technikailag nem működött, de olyan is akad ami iránt szimplán nem mutatkozott kereslett.

 

 

Ilyen példaul a maszk, ami a szépség érdekében apró áramütéseket mér az arcra, vagy telefon ami csak a Twitter-t jeleníti meg és még azt se működteti megfelelően, na meg a Google glass és nem utolsó sorban a Nokia N-Gage, ami mind telefonként, mind játékrendszerként megbukott.

 

 

A technikai cuccokon túl kaja-pia téren sincs hiány. A múzeum polcain helyet kap a Coke Blak, a kávé Coca-cola kombináció és a Colgate ízű lasagne is.

 

 

A Jolly Joker pedig a Donald Trump féle Monopoly, amiben egyből kirúgják az embert. 

 

 

A múzeumnak nem csak az a célja, hogy mosolyt csaljon az arcunkra ezekkel a termékekkel. Samuel West, a Museum of Failure kurátora meg szerette volna mutatni számunkra, hogy még a legnagyobb világmárkák is tévedhetnek és állhatnak elénk olyan cuccokkal, amik eleve bukásra vannak ítélve. A lényeg, hogy felállj és tovább próbálkozz!

 

 

Vajon milyen további termékek kapnak ezeken kívül helyet a múzeumban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: