2017. 04. 19., Szerda, 10:04

Munkára hangolva - Állásbörzét tartanak a Kaposvári Egyetemen

Álláskeresőknek kedvez a jövő keddi Karrier Nap a Kaposvári Egyetemen, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan több tucat környékbeli cég képviselteti magát, lehetőséget kínálva akár az elhelyezkedésre is.

Április 25-én, kedden rendezik meg a Karrier Napot a Guba Sándor utcában. A somogyi és a kaposvári cégek színe java tiszteletét teszi majd, ahol állásajánlatokkal, tanácsokkal és elhelyezkedési lehetőségekkel várják majd az érdeklődőket. Több tucat cég jelezte idáig részvételi szándékát, ott lesz például a Fino-Food, a Videoton, a Dologidő, a Meló-Diák, a Generali Biztosító, az OTP Bank, a Csiky Gergely Színház és rajtuk kívül még több meghatározó cég és intézmény is.

A munkaerőpiaci kiállításon kívül előadásokkal is készülnek a szervezők, itt lesz például Karácsony-Kasza Renáta karrierstylist, aki a karrier- és jövőkép alkotásról fog beszélni, téma lesz a biztonságos külföldi elhelyezkedés is, amelyről az SMKH Foglalkoztatási Főosztályának munkatársa tart előadást, de a külföldi hallgatókról sem feledkeznek meg, őket a Compass Egyesület fogja várni egy workshop keretei közt.

A rendezvény természetesen ingyenes, a programok 9.30-tól kezdődnek, részletes információkat ITT találhatunk a Karrier Napról, míg a Facebook eseményhez ITT lehet csatlakozni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: