2017. 04. 19., szerda, 09:18

Mostantól akár színtelenül, üvegből is ihatjuk a reggeli kávénkat

A legújabb őrület úgy tűnik megoldást nyújthat a kávézók egyik legősibb problémájára, a fogak elszíneződésére.

 

A Clear Coffe kitalálói, a szlovák testvérpár David Nagy és Adam Nagy nemrég kezdték meg a - reményeik szerint - kávézást forradalmasító termékük forgalmazását, aminek máris nagy sikere van a fiatalok körében.

Az üvegben a leírások és a srácok állítása szerint nincs más, csak víz, kávé és koffein. Tartósítószerrel, mesterséges aromákkal és édesítőszerekkel egyáltalán nem dolgoznak, céljuk egy valóban új, izgalmas és egyedi kávé előállítása volt, amellyel felhívhatják magukra a figyelmet, és megvédhetik fogyasztóik mosolyát az elszíneződéstől.

 

 

A terméket jelenleg csak a cég webshopján kapni méghozzá elég borsos áron, hiszen két palack ára 5,99 font (kb. 2000 Ft), míg 5 palackért már 14,99 fontot (kb. 5000 Ft) kell kipergetnünk. Azt, hogy ezért a pénzért milyen kávét kapunk, arról még nem szól a fáma, sem az ízéről, sem pedig a hatásáról nincsenek még nagyon információk, bár első ránézésre biztos nem az íze miatt lesz befutó, maximum a hype hullám viheti hátán az átlátszó és üveges kávé különlegességet.

 

Ha valaki mégis berendelne párat, írja majd meg nekünk milyen élményben volt része!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: