2017. 04. 07., péntek, 12:30

Új internetes kihívás hódít, amihez már tehetség is kell!

​Az internetes kihívások korát éljük, hiszen nem telik el úgy hónap, hogy ne versengenének a nézettségért egymással a közösségi oldalak lakói.

A kihívások nagy része el se ér országunkig, viszont vannak, amelyek pedig teljesen megőrjítik a magyar felhasználókat is. Gondoljunk bele: ha az Ice Bucket Challenge vagy a Mannequin Challenge ekkora sikert aratott nálunk, akkor hányan vehettek benne részt az Egyesült Államokban. Nem csoda hát, ha minden hétre újabb kihívás jut...

 

 

A legtöbb ilyen kihívás teljesen értelmetlen, viszont vannak olyanok is, amelyek jó célt szolgálnak, min például az Ice Bucket Challenge által felajánlott dollár milliókra. Most azonban egy olyan kihívás tarol a tengerentúlon, amelynek örülnénk, ha itthon is sikere lenne.

A kihívás a #MaskOffChallenge nevet viseli és ehhez némi tehetség is szükséges, nem is mindenki tud benne részt venni. Viszont aki teljesíti, annak csodájára járnak ismerősei! A lényeg, hogy a résztvevők a világ különböző pontjain előadják ugyanazt a dallamot, bármilyen hangszeren eljátszva. A dallam a Future - Mask off című zenéjéből származik, amelyet most az egész világon több millióan játszanak egyszerre.

 

 

Reméljük nálunk is elterjed a kihívás, csak mondjuk egy kicsit más formában, magyarosan. Milyen lenne például ha Jolly és Kis Grófó - No roxa áj című muzsikáját kellene pengetni a #NoRoxaÁjChallenge néven? Mi benne lennénk! kam

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: