2017. 04. 04., Kedd, 16:02

Rakétával támad a Facebook!

Új ikon jelent meg az Androidos telefonok Facebook felületén: egy rakéta. De mi a funkciója? - kérdezhetitek. Elmondjuk.

Az Androidot futtató felhasználók a napokban csodálkozva tekinthettek telefonjaikra, hiszen a Facebook alkalmazáson belül egy új, eddig ismeretlen ikon jelent meg, egy rakéta. Arra, hogy ez mire is jó, kevesen tudják a választ. Egy új hírfolyam? A barátaink kedvencei? Esetleg egy random összedobált üzenőfal? Igazából kicsit mindegyik.

Az Instagramról jött

A rakéta alatt rejtőző funkciót úgy kell elképzelni mint az Instagram Discoverjét: egy kalap alá sűríti azokat a tartalmakat, amelyek számunkra érdekesek lehetnek. Ezt eddigi kedveléseinkből, érdeklődési köreinkből, ismerőseink kedveléseiből és a látogatott oldalakból szűri le, majd pakolja a rakéta alá.

Csak az Androidon

A funkcióról elég keveset tudni, úgy tűnik még csak teszt fázisban van a kialakítása, és kizárólag az Android felhasználók találkozhattak vele ezidáig. Az, hogy böngészőkbe vagy az iOS-t futtató eszközökre mikor érkezik nem tudni, bár talán megleszünk még nélküle egy darabig. Talán tovább is...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: