BRÉKING! A Barcelona avatja fel az új kaposvári stadiont!

2017. 03. 31., Péntek, 10:04

BRÉKING! A Barcelona avatja fel az új kaposvári stadiont!

Május 3-án, szerdán 20 órától avatják fel a megújult kaposvári labdarúgó stadiont, amelyen a nyitómérkőzést a többszörös BL győztes és spanyol bajnok, az FC Barcelona fogja játszani!

Messi, Neymar, Suarez, Pique. Csak néhány név a Barcelona keretéből, akik kicsit több, mint egy hónap múlva a felújított kaposvári stadion gyepén rúgják majd a bőrt. A május 3-án tartandó stadionavatóra már most elkezdték árusítani a jegyeket, amelyekből alig néhány száz marad csak, így aki kedvenceit ezúttal nem csak a televízión keresztül szeretné követni, annak sietnie kell.

Fél milliárd forintból újult meg a stadion

Nagyon úgy tűnik, hogy tudják tartani a kitűzött határidőt és május elejére elkészül a stadion. A 485 milliós beruházásnak köszönhetően felújították a főépületet, a nézőtéri vizesblokkot, a pálya világítását, befedték az összes lelátót valamint elkészült a biogáz vezeték is a cukorgyár és a létesítmény között.

Jön a teljes csapat

Bár a hírek hallatán elég szkeptikusak voltunk, a kaposvári vezetés megnyugtatott minket. Elmondásuk szerint a Barcelona teljes keretével érkezik, és minden világsztár pályára fog lépni az új stadionban. Hirtelen nem is értettük, hogy miként kerül egy ekkora csapat városunk gyepére, ám Messi nyilatkozata mindent elárult:

„Az év végi hajrá előtti feltöltődésünk helyszínéül a stáb a badacsonyi borvidéket választotta. Május elsején részt veszünk a hagyományos túrán, természetesen egy kis edzéssel tarkítva a dombon felfelé. A bor fogyasztása egy pohárig megengedett, így valószínűleg én is meg fogom kóstolni a magyar ízeket!”

Az ötszörös aranylabdás labdarúgó remélhetőleg belenyal a zsíros deszkába is, hogy tényleg teljes legyen a körkép. A badacsonyi túrát meghallva jött az ötlet a kaposvári vezetéstől, hogy ha már úgyis itt van a Bacelona, játszhatnának egy stadionavató meccset is. A katalán együttes stábja elfogadta az ajánlatot, így történhet, hogy jövő hónapban a kaposvári utcákat fogják koptatni Neymarék.

A jegyek úgy fogynak, mintha ingyen lennének

A felújított stadion 2000 férőhelyes lesz, amelynek teljes kapacitását hivatott feltölteni a mérkőzés. A jegyekért valódi versenyfutás indult, alig több mint 250 belépő maradt az eseményre. A jegyekért 10.500, 16.000, 22.000 és 74.000 forintot kell kicsengetni, amiért cserébe bárki láthatja testközelből a szupersztárokat. A vezetés szívből reméli, hogy a lelátókon fel fog tűnni a zöld-fehér szín is, és nem csak a Barcelona drukkerek fogják feltölteni az új létesítményt. Ehhez mi túl sok reményt nem fűznénk, és a vezetés is aggódik, így a maradék 250 belépőt kizárólag kaposvári drukkereknek szánják.

Megyünk vagy megyünk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: