2017. 03. 30., Csütörtök, 13:12

Tavaszi körömtrendek - Ha jót akarsz ilyen mancsokkal várd a locsolókat!

Végre beköszöntött a nagybetűs TAVASZ, ennek örömére újra beszélőkére hívtuk a Spirit Nails csapatát, hogy segítsenek az évszakhoz dukáló manikűr trendek összeállításában.

Felejtsd el a sötét, komor színeket, itt a tavasz!

A kikelet évszaka a felfrissülésről és vidám színekről szól, az idei trendek nagyban hajaznak az elmúlt évekre, a pasztel körmök továbbra is hódítanak. A babarózsa és a barackvirág különböző árnyalatai jól mennek a tavaszi ruhatárunk színes darabjaihoz, de ha kék, szürke vagy sárga lakkokat választotok, azzal sem lőhettek mellé. A bohókásabb lányoknak a szivárvány színeiben tündöklő manikat ajánljuk - merj akár öt különböző árnyalatban pompázni!

Ne csak a fák rügyezzenek, a körmeid is!

A kikelet és virágzás évszakának motívumait is megjeleníthetjük, az akril virág - egy vagy két körömre való felfestése - például nagy sláger. Csak arra figyeljetek, hogy az alapszínnel összehangoltan viseljétek!

Fóliázz, fóliázz, fóliázz!

A transzfer fólia használatába előző cikkünkben már kaphattatok némi betekintést. A Spirit Nails csapata imádja ezt a technikát, ami nem csoda, hiszen az eltérő méretű és formájú, nap hatására különböző színekben pompázó díszítés igazán mutatós. A félénkebb egy árnyalatú körmök mellett kitartó versenyzők ezzel kimerészkedhetnek a komfortzónájukból, a vagányabb manikat viselő lányoknál pedig még extrémebb hatást keltenek.

Nincs időd szépségszalonba menni? Készítsd el magadnak!

Gyakran esünk abba a hibába, hogy elfelejtünk időpontot foglalni a manikűröshöz vagy egyszerűen nincs időnk beütemezni, de akadnak olyan lányok is, akik maguknak szeretik elkészíteni a körmeiket. Erre az esetre a One Step Peel Off készletet ajánlják a lányok, melyből 20 különböző árnyalat közül válogathattok, amit akár útközben, egy USB csatlakozós mini led lámpa segítségével bárhol felvihettek a körmeitekre. 

Ne csak a tojások, a körmeid is kapják meg a húsvéti stílt!

Tegye fel a kezét, aki Húsvét táján nem öltözteti ünnepi díszbe a mancsait! Na ugye! A Húsvéthoz illő körmök rengeteg opcióval kecsegtetnek karácsonyi társaikkal ellentétben, amikor is a meghatározó színek a piros és a fehér. Egy tanácsunk lenne számotokra: legyen egy cseppnyit elegáns, fűszerezd meg egy kis kővel vagy transzferfóliával, és ne félj kombinálni a színeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: