2017. 03. 28., kedd, 15:18

A legújabb felmérések szerint Magyarország a világ legboldogabb országa

- legszívesebben ezt a címet adtuk volna cikkünknek, de sajnos a valódi helyzet rohadt távol áll ettől...

A World Happiness Report 155 országban végezte el legújabb felmérését, melynek során a résztvevőknek rangsorolniuk kellett a hazájukat egy 1–10-es skálán. A szempontok többek között a következők voltak: mennyire érzik magukat szabadnak, mennyire érzik korruptnak a társadalmukat, vagy mennyire nagylelkűek egymással az emberek.

A felmérésből pedig egyértelműen kiderült, hogy a legboldogabb ország nem más, mint Norvégia. Az északi emberekről azt tartják, hogy tartózkodóak, nem szeretik az idegeneket, és ott mindig hideg van. Pedig a norvégok segítőkészek, kiegyensúlyozottak, és úgy tűnik a legboldogabbak is. A képeket elnézve ezen nincs is min csodálkozni.

 

 

A további eredményekből egyébként tisztán látszik, hogy az északi országok tudnak valamit, ugyanis a másodikon Dánia, a harmadik helyen Izland, a negyediken Svájc, az ötödik helyen pedig Finnország végzett. Véletlen? Aligha!

 

 

 

 

Magyarország a nem túl előkelő 75. helyen trónol, az összes közép-kelet-európai ország mögött. 

 

 

Érdekesség, hogy Jamaicát viszont előzzük - ha csak egy hellyel is -, pedig ott rengeteget szívnak, mint az alábbi videó is bizonyítja:

 

 

Mi is rengeteget szívunk, csak másképp...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: