2017. 03. 21., kedd, 10:49

Megint nem tudod hova parkoltál? A Google segít!

​Bár városunk parkolói nem akkorák, hogy órákon át kelljen bolyonganunk bennük autónk után kutatva, de a nagyobb, fővárosi parkolókban bizony megesett már, hogy komolyabban el kellett gondolkodnunk melyik parkolóban hagytuk a gépet.

 

Erre a problémára kínál most megoldást a Google, miután frissítette a Google Maps-et, így már azt is rögzíthetjük, hová parkoltunk. 

 

 

Parkoláskor az alkalmazás felajánl egy lehetőséget, mellyel rögzíthetjük a térképen hová parkoltunk. A helyszín pontossága rendkívül precíz, egy nagyobb parkolóházban is pontosan tudja jelezni, hol álltunk meg. Ha figyelni szeretnénk az időre is, rögzíthetjük az időpontot, sőt akár a parkolóóra időkeretét is.

 

 

Akinek ennyi nem lenne elég, és szeretne biztosra menni, egy gyors fényképet is csatolhat a parkolás helyszínéről, hogy biztosan meglegyen a jármű. Az alkalmazás jelenleg csak béta verziókban tűnt fel az Androidos telefonokon, de ez hamarosan változni fog és a teljes verzióban már az iPhone tulajdonosok is használni tudják az új funkciót.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: