2017. 03. 21., kedd, 16:20

Ingyenes Wifi a közelben? - A Facebook mostantól kilistázza nekünk

​Még tavaly év végén lehetett hallani olyan pletykákról, miszerint a Facebook arra kérte néhány adminisztrátorát szerte a világon, hogy listázzák ki környékükön az ingyenes Wifi hotspotokat. Most kiderült, hogy miért volt erre szükség.

 

Érdekes értesítést kaptunk ma délután a Facebookon. A közösségi oldal azt jelezte számunkra, hogy a közelünkben 10 olyan Wifi hálózat is van, ami nincs levédve, így szabadon tudjuk használni. A szolgáltatásról korábban már lehetett hallani, azonban úgy tűnik, most hirtelen bevezetésre került nálunk is.

 

 

Sokan harcolnak a havi adatforgalom mennyiségükkel, általában azért, hogy valahogy beleférjenek a keretbe. Ennek oka az is, hogy városkánkban igen kevés az ingyenes Wifi, főleg a köztereken. Erre több megoldás is létezik, használjuk a Telekom Fon-t, elkérjük a Wifi jelszót a közeli üzletből, veszünk nagyobb havi adatmennyiséget, vagy bízunk a Facebookban és kihasználjuk az új funkció adta lehetőségeket.

Az újdonság megmutatja a térképen az ingyenes Wifi hálózatokat, megmutatja kihez tartozik és mi a hálózat pontos neve. Ezután már csak a közelbe kell férkőznünk és már csatlakozhatunk is. Jól hangzik nemde? Reméljük ilyen jól is működik!

Ti már próbáltátok? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: