2017. 03. 17., péntek, 11:33

Gyalogost gázoltak a zebrán, szó nélkül hajtottak tovább

Tegnap reggel a kaposvári Hársfa utca – Fő utca kereszteződésében ütöttek el egy szabályosan, a gyalogos átkelőhelyen haladó fiút. A sofőrt most a rendőrök keresik.

Március 16-án reggel fél 8-kor történt a baleset, amikor az ismeretlen típusú, piros színű gépkocsi sofőrje elütötte a szabályosan haladó gyalogost. A fiatalnak nem esett komolyabb baja, azonban a sofőr még arra se vette a fáradtságot, hogy félreálljon és segítsen, szó nélkül hajtott tovább. A fiatal 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, így a rendőrség most eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása miatt.

 

 

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatosan, valamint az okozó járműről és vezetőjéről információval rendelkeznek.

 Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: