2017. 02. 21., Kedd, 13:17

Megrendezték barátjuk temetését, mert elhanyagolta őket új barátnője miatt

​Egészen parádés lépésre szánta el magát egy fiútársaság az Egyesült Királyságban. A srácok megelégelték, hogy egyik haverjuk teljesen elhanyagolja őket új barátnője miatt, ezért megrendezték a srác temetését.

Adam Milnert elvakította a rózsaszín köd, és újonnan összeszedett barátnője miatt régi barátait egyszerűen félresöpörte és nem foglalkozott velük. A fiú haverjait azonban keményebb fából faragták, és kiötölték miként tudnak odaszúrni egyet Adamnek. A kivitelezés óriási sikert aratott.

A srácok fogták magukat és rendeztek egy mini temetést, melyen barátjuk egy képétől, valamint a hozzá kötődő tárgyaktól búcsúztak el. A fiúk mind kiöltözve, gyászos arckifejezéssel vettek részt a szertartáson, amelynek a hangulatáról a háttérben szóló szívfacsaró zene gondoskodott. Minden megvolt, ami egy rendes temetéshez kell, csak épp halott nem.

Az akció óriási sikert aratott a Facebookon, a videó már most 300 ezer nézettségnél jár, amitől remélhetőleg a megsiratott haver is észhez tér, és többet fog a jövőben a haverjaival lógni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: