2017. 02. 13., hétfő, 13:45

FELHÍVÁS! Halálos közúti balesettel kapcsolatban várja szemtanúk jelentkezését a rendőrség

A lakosság segítségét kéri a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság egy halálos balesettel kapcsolatban.

Zebrán gázolt gyalogost

2016. október 13-án 18 óra 38 perckor Kaposújlak külterületén, a 610-es számú főútvonal és a Dózsa György utca kereszteződésénél halálos közúti közlekedési baleset történt. A kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy személyautó vezetője elütött egy gyalogost, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Több személyt keresnek

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a fenti közlekedési balesetet látták, illetve azokat, akik a baleset bekövetkezése után megálltak és megpróbáltak segíteni az úttesten fekvő sérültnek (egy szürke kantáros nadrágot és egy hátul 17-es számmal ellátott felsőt viselő férfi, valamint két orvos, akik a baleset idején az autóbuszmegállóban várakoztak). A rendőrség keresi továbbá annak a két ismeretlen típusú járműnek a vezetőjét is (egy fehér terepjáró és egy segéd-motorkerékpáros), akik közvetlenül a baleset bekövetkezése előtti időben Kaposvár irányába közlekedtek és láthatták a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladni szándékozó gyalogost.  

 

Itt jelentkezz, ha tudsz valamit a balesetről:

Jelentkezni lehet személyesen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 14/c.), vagy hívják a megyei Tevékenység-irányítási Központot a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: