2017. 01. 26., csütörtök, 13:14

Mától megtudhatod ki törölt ismerősei közül Facebookon

Egy igen hasznos alkalmazást fejlesztettek ki nemrégiben, ami megmutatja kik töröltek az ismerőseik közül.

 

A közösségi oldalak használói között már kialakult egy olyan réteg, úgymond közszereplő, akiknek a számok uralják az elméjét. Nem, nem matekpéldákkal fárasztják le magukat nap mint nap, hanem a Facebook, Instagram vagy Snapchat követőiknek számával, hiszen ölre menő harcot vívnak minden egyes felhasználó figyelméért. Ha pedig a számok csökkenő tendenciába módosulnak, akkor fogcsikorgatva kezdenek kutatásba, kinek volt mersze törölni őket ismerősei vagy követői közül.

 

 

Nos, erre adtak ki most egy könnyed alkalmazást, a Still Friends-et, amely néhány kattintás után kilistázza nekünk, hogy az elmúlt napokban ki törölt minket az ismerősei közül. Ha nagyon képbe szeretnénk lenni, akár beállíthatjuk azt is, hogy azonnal értesítést küldjön nekünk arról, ha valaki erre a lépésre határozta el magát, így melegében felelősségre vonhatjuk a hűtlen barátot.

 

 

Az Instagramon már létezik több hasonló alkalmazás, például a Followers+, ezeknek a segítségével naprakészek lehetünk ismerőseink és követőink létszámával, valamint frissen szerzett ellenségeink neveivel is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: