2017. 01. 12., csütörtök, 14:33

Megvan a dátum – Érkezik a Szökés következő évada

A kétezres évek elején megjelent Szökés című sorozat óriási népszerűségnek örvendett a hazai közönség körében is, nem csoda, hogy az internet szinte felrobbant a folytatás hírének hallatán.

 

Aki követte a sorozatot, vagy egyáltalán volt internete mikor az utolsó évadot játszották a Scofield fivérek történetéből az pontosan tudja, hogy sorozat lezárásaként olyan dolgot húztak elő a készítők, ami eléggé megnehezítette volna a folytatást, hiszen megölték a főszereplőt, Michael Scofieldet. Méltó lezárása volt a négy évadot megélt sorozatnak az utolsó epizód, ezért is kaptak sokan a szívükhöz, amikor tavaly bejelentette a Fox, hogy folytatódni fog a Szökés!

 

 

Ahogy korábban megírtuk, nem is akármilyen folytatást kapunk az arcunkba, hiszen szinte minden korábbi szereplő visszatér az új évadban ráadásul hamvaiból feltámad Michael is! Azt, hogy ezt miként akarják kivitelezni a készítők nem tudni, az viszont biztos, hogy az első epizód hihetetlen népszerűségnek fog örvendeni, hiszen mindenki arra lesz kíváncsi, miként hozzák vissza az élők sorába a börtönfalak koronázatlan hercegét. Április 4-én minden kiderül!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: