2017. 01. 11., Szerda, 10:15

- Jó napot! Egy üvegcserépálló zoknit szeretnék! - Hányat tetszik?

A büdös kölykök megint szanaszét hagyták a legót? Vagy törött sörösüvegre léptél? Ezek a fájdalmas szituációk mindenkivel legalább egyszer megestek már. Hogy ne mindig csak szívás legyen az élet, mutatunk egy olyan zoknit, amivel mindez kiküszöbölhető.

De miért is fáj annyira, ha kicsi, éles tárgyra lépünk?

Mint az köztudott, a lábfej nagyon érzékeny testrész, sok ott az idegvégződés. Ha élesre lépünk, akkor a fellépő erő eloszlik az érintkező felületen. A legók vagy más kis tárgyak élénél a láb nagyon kicsi területére koncentrálódik ez az erő, ezért érezzük meg jobban. Ezzel persze nem feltétlenül kell tisztában lennünk ahhoz, hogy rohadt mód idegesítsen a dolog...

De mindez nem is számít majd az új zokninak köszönhetően, amit közösségi finanszírozással hoztak létre az alkotók.

Előnye, hogy egy speciális, vastag gumiborítást kapott a talprészen, így akár cipőt sem kell húznunk, mindentől megvéd. Lehet benne futni, súlyt emelni, meg persze legón járni.

A készítők nem aprózták el a tesztfolyamatot, olyan szitukat próbáltak ki, ami még cipőben is fájhat, például törött üvegeken sétáltak.

A szuperzokni javára írható még, hogy hihetetlenül könnyű, kis helyen is elfér és mosni ugyanúgy kell, mint a rendes zoknikat.

Tehát ha megkapjuk azt az átkot, hogy „Remélem legóra lépsz”, ezzel a zoknival beinthetünk jóakaróinknak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: