Ezeket a zenéket pörgetitek legtöbbet edzés közben a Spotify szerint

2017. 01. 10., kedd, 14:35

Ezeket a zenéket pörgetitek legtöbbet edzés közben a Spotify szerint

Akkor az igazi az edzés, ha valaki van velünk és motivál, azonban nem mindig adódik erre lehetőség. Olyankor a legjobb amit tehetünk, hogy a zenét hívjuk segítségül, de azért abból se mindegy, hogy milyet hallgatunk. A Spotify most kiadott egy listát a legnépszerűbb edzés közben hallgatott zenékről.

 

Edzés közben repül az idő, ha jobbnál jobb zenék búgnak az ember fülében, főleg ha azoknak olyan a ritmusa és a szövege ami motivál is minket. A Spotify már régóta tudja ezt, hiszen több tucatnyi olyan listája van a népszerű zenelejátszónak, amelyet kifejezetten edzéshez terveztek. Akad már olyan funkció is, amely futás közben felméri milyen tempóban haladunk, és annak ritmusához, valamint ízlésünket figyelembe véve játssza le számunkra a motiváló trekkeket.

 

 

Két Top 10-es listát dobott ki a Spotify, amelyek az edzés közben hallgatott legnépszerűbb előadókat és slágereket tartalmazzák. Kis meglepetésre ugyan, de Drake zenéi voltak a legnépszerűbbek az edzőtermekben, olyan sztárokat megelőzve mint Eminem vagy Kanye West.

 

 

A másik listán azonban már helyreállt a világ rendje, és "csak" a harmadik helyre fért be a Jumpman-el a kanadai rapper, míg őt Kim Kardashian férje előzi meg a POWER-el. A legnépszerűbb zeneszám senkit nem lepett meg, ez Eminem ’Till I Collapse című zenéje.

 

Edzés közben a legtöbbet pörgetett számok Spotifyon:

 

1. Eminem – ‘Till I Collapse

 

2. Kanye West – POWER

3. Drake – Jumpman

4. The Chainsmokers – Closer

5. Calvin Harris – This is What You Came For

6. Rihanna – Work

7. Sia – Cheap Thrills

8. The Weeknd – Starboy

9. Beyoncé – 7/11

10. David Guetta – Hey Mama

 

Edzés közben a legtöbbet hallgatott előadók Spotifyon:

 

1. Drake

 

2. Eminem

3. Kanye West

4. Rihanna

5. Calvin Harris

6. The Weeknd

7. The Chainsmokers

8. Beyoncé

9. Sia

10. David Guetta

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: