2017. 01. 05., Csütörtök, 09:33

Már megint nem készültél fel rendesen a dogára? Itt a segítség!

Vége van a téli szünetnek, megint jönnek az unalmas tanórák, dolgozatok, felelések. Elég para. Biztos voltatok már úgy, hogy ültetek este egy nagy halom könyv felett, és jó lett volna, ha valaki összefoglalja, hogy miről is van szó. Ebben segíthet nektek a zanza.tv. Hallottatok már róla? Ha nem, most elmondjuk mi ez!

Ez egy videós oktatóportál középiskolásoknak, ami nagyon jól jöhet érettségire való felkészülésnél vagy csak egy dolgozat megírása előtt.

Ez a szuper kis segédlet letölthető mobilra, így akár szünetben vagy suliba menet is át lehet futni azt a témát, ami kiesett.

A tantárgyak témakörökre és témákra vannak osztva, így bármire hamar rá tudunk keresni.

Ha megtaláltuk amit kerestünk, csak rákattintunk és máris elindul egy 5-6 perces videó, ami összefoglalja nekünk az adott témát, így átláthatjátok hamar a lényegi összefüggéseket.

Ha megnéztétek egyszer, kétszer, netalántán háromszor, utána kitölthettek egy tesztet, vagy feladatlapot tölthettek le, hogy ellenőrizzétek, mennyit értettetek meg az egészből.

Vannak kiemelt témák, mint például társadalmi nyelvváltozatok, ökoetika (jelentsen ez bármit is), Shakespeare: Hamlet, és az olimpiák a II. világháborúig, magyar sikerekkel.

Az oldal 2014-ben indult, azóta nemzetközi díjat is nyert, több, mint 200 ezren használják és érettségi alatt napi 7000 diák tanul a segítségével.

Ha még nem ismertétek, csekkoljátok le, nagyon hasznos kis oldal. A totál homály dolgokat is szépen helyre teszi a fejekben. Jól jött volna nekünk is anno az érettségire való felkészülésnél.

Az oldalt itt találjátok! Jó tanulást!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: