2017. 01. 04., Szerda, 14:23

Még mindig nem kelsz fel az ébresztőre? Ezzel a rohadék alkalmazással tuti fel fogsz!

Ha már unjátok folyton a szundi gombot nyomkodni - és állandóan ezért elkésni reggelente -, akkor térjetek át az új Alarmy alkalmazásra!

Teljesen ingyenesen, magyar nyelven is letölthető Androidra és Iphonera egyaránt az Alarmy alkalmazás, amelynek nevéből már könnyen következtethetünk funkciójára is. Az újdonság reggeli felkelésünket hivatott bebiztosítani, hiszen amellett, hogy rendkívül idegesítő ébresztőhangokat tudunk magunknak beállítani, nem tudjuk olyan egyszerűen kikapcsolni.

Az alkalmazásban három lehetőség közül tudunk választani: vagy lefotózunk egy tárgyat otthonunkban, amelyet ébredéskor szintén meg kell örökíteni, vagy néhány tucatnyi alkalommal megrázzuk telefonunkat, a harmadik módszer pedig, hogy megoldunk három matek leckét. 

Kétségkívül a fotózós ébresztés lehet a legviccesebb és egyben legcélravezetőbb. Még nem próbáltuk ki, de elképzeltük magunkat, ahogy zombi módjára, kóvályogva eljutunk a kávéfőzőig, miközben minden lehetséges tárgyba belebotlunk és istentelen módon szidjuk a rohadékot aki ezt kitalálta. 

És ha a járkálás nem is, a fájó lábujjak biztosan garanciát jelentenek a gyors ébredésre. Megvettük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: